Реклама / Ads
4| 2742 |21.09.2022 НОВИНИ

Кадиров обеща да изпълни на 100% заповедта на Путин за мобилизацията

.
Днешното обръщение към руснаците на върховния главнокомандващ Владимир Путин постави киевския елит и целия НАТО в безнадеждна ситуация. Държавният глава започна мащабни действия за защита на целостта на Русия. Това са необходими, важни и освен всичко друго превантивни мерки.
 

Това заяви чеченският лидер Рамазан Кадиров в своя канал в Telegram. Коментарът му идва след обявената от Путин частична мобилизация - ход, който бе очакван на фона на редицата призиви в седмиците преди това. Един от тях дойде именно от Кадиров.

 

"Виждаме, че настоящата ситуация около нашата държава представлява заплаха за нейната сигурност. Сигурен съм, че за никого не е тайна, че през последните няколко години се води война срещу Русия и то по най-подлия начин. На някакъв етап тази война имаше скрита форма, но сега е очевидна за всички. Спомняме си как преди събитията в Донбас блокът НАТО планираше да разположи своите ракети и контингент от военни сили близо до границите с Русия. Защо се кроят тези планове знаем много добре. Алиансът дори не скри особено желанието да унищожи Русия. В резултат на това плановете за разширяване на съюза по нашите граници се провалиха и сега колективният Запад се опитва да победи Русия с други методи - снабдявайки укронацистите с оборудване и оръжие. В резултат на това именно от оръжията на НАТО нацистите убиват цивилното население на Донбас и обстрелват територията на нашата държава. Сценарият е до болка познат на чеченския народ. По същия начин този Запад планира да унищожи Русия", посочи Кадиров.

 

По думите му "особено важно е да бъде завършена започаната специална операция в Донбас", защото иначе "самонадеяният враг може да дойде".

 

"Ние в Чеченската република активно участвахме в този процес от първия ден, но сега имаме и заповед на държавния глава и ще я изпълним на 100 процента", закани се чеченският лидер.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2751 |19.09.2022 Пекин смъмри САЩ за обещаната защита на Тайван при китайска инвазия . 1| 3017 |17.09.2022 Институт за изследване на войната: В Русия започна самомобилизация по плана на Кадиров . 0| 3341 |15.09.2022 Ивайло Калфин: Липсват идеи за бъдещо управление, раздават се шамари, обещава се Луната . 0| 3096 |15.09.2022 Кадиров предложи в Русия да бъде обявена самомобилизация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads