Реклама / Ads
15| 4634 |14.09.2011 НОВИНИ

М. Капон: Ние от ЕНП знаем, че ще управляваме

.
Мария Капон
България щяла да има модерна десница, когато има истинска опера. Сега ЕНП искали да бъдат чути, следващия път щели да са една приятна изненада. С Касим Дал имало дългосрочно партньорство и съвместно лидерство.
 

Хората решават кой ще отиде на втори тур и кой ще спечели, но трябва да има свобода на избора, заяви по БТВ Мария Капон от ЕНП. Тя се зарече в кампанията под мотото "С грижа и любов към хората" да се назоват реалните проблеми. Капон се обяви против монополите.

Няма идея за отцепване на гласове от ДПС с партньорството с К. Дал. Те имали съвместно лидерство и дългосрочно партньорство. Само на 6 места ЕНП щяла да се яви в коалиция.

За да има модерна страна с високи доходи, е необходима свобода и волеизява, съобщи Капон. От ЕНП сега искаме да бъдем чути, следващия път ще бъдем една приятна изненада; правим екипите си, за да не се озовем в скандална некомпетентност, защото знаем, че ще управляваме.

Контрабандата имала две нива, едното се правело с митническа протекция, каза още Капон и акцентира върху политическите протежета, които днес най-много плачели за закъснялаприватизация.

Чрез наркотрафик, дрога и пари ще се финансира вота и ще има допълнителна мутризация на страната, предрече тя. Нейните доходи били фирмени и от реституция, фамилията й живеела с около 1500-1600 лв, винаги била осигурявана на максимум и си платила данъците. Слабостта на Капон била операта.

България ще има модерна десница, когато има истинска опера, заключи Капон.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5440 |03.11.2010 М. Капон: Президентският проект е като бременността на К. Илиева . 1| 4386 |09.10.2009 М. Капон: Овчаров се прави на Г. Димитров в Лайпциг . 72| 8806 |23.11.2008 Сергей Станишев: Не ние, а хората искат да управляваме пак

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads