Реклама / Ads
49| 6974 |11.05.2013 НОВИНИ

Ив. Костов: Не искам спекулации с драмата въоръжен да гони жена ти и внучето

.
Иван Костов
Всички обаче били добре, но шокирани. Оценки и версии от ДСБ в деня за размисъл няма да бъдат давани. Една от версиите на полицията е, че става дума за кражба, а крадецът не знаел в чий дом влиза.
 

От ДСБ обявиха, че няма да спекулират с днешния инцидент в дома на лидера на партията Иван Костов в деня за размисъл, предаде “Фокус”.

Лидерът на ДСБ Иван Костов направи кратко изявление пред медиите, в което заяви: Тук съм, не съм пребит. Изглежда станахме жертва на отровната атмосфера, за която пише „Фигаро” вчера, че е обхванала България. Изживяхме го със семейството ми. Не пожелавам на никого - да изпадне в състояние да гледа как въоръжен мъж с нож гони жена му и внучето му. Всички сме добре. Шокирани. Няма някакви специални последици или нещо, с което си заслужава да Ви занимавам. Давах показания, затова се забавих. Няма да разказвам всичко, нямам намерение да ви въвеждам в цялата тази драма. Не искам да спекулирам с нея. Днес е ден за размисъл. Правя това изявление, защото иначе медиите ще си съчинят, каквото си искат. Това е, което мога да кажа. Дадох показания, съдействам на правосъдието", заяви Костов.

Заместник-председателят на ДСБ Веселин Методиев обяви, че оценки и версии от ДСБ в деня за размисъл няма да бъдат давани. "Ние сме дисциплинирани, ние сме хора на закона, няма да спекулираме. Ние сме горди с това, че винаги сме били в рамките на закона. Пожелаваме Ви хубав размисъл на всички", заяви Методиев.

Запитан дали става въпрос за физическото ликвидиране на Иван Костов, Веселин Методиев отговори: Ще се разхождаме всички спокойно, заедно с г-н Костов. След изборите ще чуете и версии.

Нападението в дома на Иван Костов е било опит за кражба, гласи основната версия на разследващите, казали от МВР за „24 часа". 36-годишният мъж от Плевен е задържан в столичното 6-то РПУ и се предполага, че не е знаел, че домът, в който е попаднал, е на Иван Костов. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 94| 6182 |07.05.2013 Ив. Костов: Ще подкрепим тези, които искат да извадят България от кризата . 134| 5393 |06.05.2013 Костов: Ако ще излизаме от кризата, ДСБ трябва да управлява . 21| 5988 |30.04.2013 Сергей Станишев: Искаме да живеем тук, в България, да създаваме сигурност и перспектива . 65| 5920 |29.04.2013 Б. Борисов: Искам да знам кой идва в дома ми да разбере големите ми и малки нужди

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads