Реклама / Ads
92| 6563 |12.11.2011 НОВИНИ

Курс на въоръжена борба поема БСП

.
Сергей Станишев
България е под герберско иго и трябва да извоюва свободата си. БСП е водещата партия, която ще гарантира демокрацията и оцеляването на българите. Това е мотото на доклада, който ще изнесе Сергей Станишев пред „червения” актив в НДК.
 
В отчета за изминалите избори няма и дума за вина на ръководството на „Позитано” 20. Всички неудачи се обясняват с фалшифициране на изборите, полицейщина и страх у народа, всяван от управляващите. В тази мракобесна обстановка структурите на партията се били справили много добре. Това станало под мъдрото ръководство на Станишев и останалите от ВС на БСП, въпреки че условията били като тези по време на антифашистката съпротива.

 

В срещата ще участват Общопартийната контролна комисия на партията, председателите на областни, общински и районни съвети на БСП, кандидатите за кметове на общини и новоизбрани председатели на общински съвети и на групи съветници.

Две седмици след изборите Националният съвет на БСП и кандидатите за кметове на партията ще отчетат резултатите от отминалите избори „2 в 1”.

 

Освен Станишев отчет ще представи и организационният секретар на партията Евгени Узунов. Срещу него в партията обаче имало силни настроения. Местни организации се възмущавали, че дясната ръка на Младен Михалев – Маджо е в „политбюро” на БСП, което отблъсквало хората.

 

Активистите щели да искат от Станишев ясен отговор като какъв се връща Георги Първанов в партията, има ли разнобой между двамата, накъде ще поеме „столетницата” с идването на бившия президент.


Станишев и кръгът около него били подготвил форумът да протече гладко и без проблеми, искане на оставки и критики, довериха за Фрог нюз кадри от „Позитано” 20. Според тях хората на Първанов, водени от Румен Петков щели да си мълчат в НДК и да изчакат завръщането на „бащицата” Първанов. Тогава партията щяла да поеме твърд курс на „въоръжена” борба срещу сегашното управление и ясна прокремълска позиция. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5618 |08.11.2011 Бразилски адвокат поема защитата на Боевски . 5| 5311 |02.11.2011 "Чичовото" поема националите . 14| 5621 |22.06.2011 Лъчо (Мозъка) Иванов сам сезирал комисията за борба с корупцията . 9| 6073 |18.05.2011 Поредната смяна на Борисов; Биолчев поема Акредитационната агенция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads