Реклама / Ads
47| 5669 |26.02.2011 НОВИНИ

А. Кутев: В доклада на НАП за Цветанов има груби несъответствия

.
Антон Кутев
Ако се намери несъответствие, няма да може да се каже, че не е направена проверка, толкова е детайлна проверката. Но в доклада има груби несъответствия, които показват, че върху НАП е извършен натиск.
 

Това каза депутатът Антон Кутев в студиото на Сеизмограф, коментирайки доходите на вицепремиера Цв. Цветанов.

Валентин Николов от ГЕРБ, който също присъстваше, посочи, че това е първата проверка на министър и на вицепремиер, в която той дава право да оповестят всички данни. Той категорично е казал, че няма от какво да се притеснява. Атаките бяха много, от станични страни и бяха целенасочени, каза още Николов. Атакуват го, че не може да докаже средствата си – НАП доказа всичко много детайлно, качено е на сайта на НАП.

Светла Петрова разказа, че е чела материалите на сайта и на нея й е направило впечатление, че две от екскурзиите са с абсолютно еднаква цена, това й се сторило странно.

Кутев благодари на НАП, че е направила такава детайлна проверка. Ако се намери несъответствие, няма да може да се каже, че не е направена проверка. Но в доклада има груби несъответствия, които показват, че върху НАП е извършен натиск, констатира депутатът. Буквално по месеци, по дни е изчислено какви са приходите и какви са разходите. При преводите на банките има сума от 211 хиляди лева. Проблемът е, че по-нататък такава сума няма, тя не е включена. Зная, че 110 хиляди са заем от банка, но тези пари не са отразени, посочи Кутев и обеща след като се запознае с цялата информация от проверката отново да коментира казуса.

Има фирми, които не са дали информация за отпуснатите пари, поясни Николов. Във връзка с тъста и тъщата на Цветанов ще кажа, че НАП ще направи проверка. Може те да са взели заем от банка или приятели, в момента тече ревизия, която ще покаже произхода на тези средства.

Антон Кутев разказа първия виц за парите на Цветанов: Цветанов с един удар убива два заека: Взима парите на тъщата си и я вкарва в затвора!

Frognes.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4712 |21.01.2011 ЕК още не е започнала доклада за България . 19| 5528 |09.01.2011 Кутев: В. Танов е предоставил записите . 31| 6859 |10.12.2010 Кутев: Борисов, кажи колко са криминалните ти приятели . 22| 5094 |01.10.2010 А. Кутев: Не Борисова, а Борисов ни е проблемът

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads