Реклама / Ads
13| 9559 |21.05.2018 НОВИНИ

Лидерът на БОЕЦ: Нито китайци, нито руснаци искат да вкарат пари за технология от времето на Брежнев

.
Георги Георгиев
Не се лъжете! Нито китайци, нито руснаци, нито таджикистанци, никой няма намерение да вкара два лева в България, още по-малко в руски реактори с технология от времето на Брежнев. Разбира се, че ”интерес има” и това е интереса на българската мафия да одере още няколко милиарда от гърба на народа.
 

И когато мислите за проекта "Белене", въобще не се замисляйте за цена на тока, рентабилност, необходимост и тн. Това са подробности, които никой не може достоверно да каже. Дори и тези, които разполагат с цялата информация. Задайте си един-единствен въпрос - "Искам ли доказани мафиоти, мутри, некадърници и крадци да строят ядрена централа в държата ми?" Искам ли корумпирани типове, които не могат един блок да санират, без да се обели лепежа след първият дъжд да строят атомна бомба на земята ми?

 

Искам ли крадци и престъпници, които крадат дори от храната на децата в детските градини да харчат милиарди от нашите пари? Искам ли децата ми да бъдат руски роби? Искам ли в моето село, град, землище, да се построи хранилище за ядрени отпадъци? Могат ли некадърници и мафиоти да ми гарантират сигурност на тази централа, след като всяка година гърмят цехове за боеприпаси и все виновни няма? Искам ли да живея в нормална държава, или искам да живея в кочина? Май въпросите станаха повече от един, но по важни са отговорите. А тях всеки един трябва да даде за себе си.

 

Ще отговоря на последният въпрос. Ако не искаме да продължаваме да живеем в кочина, то трябва да спрем да храним свинете с парите си. Трябва да изринем това зло, а не да го угояваме. БОЕЦ водим тази битка! И тогава можем да строим всичко, или поне това от което имаме нужда. И то да е полезно за нас, а не за дебелите. Докато болници фалират и събираме левчета за да лекуваме децата и близките си в чужбина, е престъпление да говорим за милиарди за криминален проект, чиято цел е само този народ да бъде ограбен за пореден път! Нищо повече. Това ли искаме?

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5062 |16.05.2018 Ж. Бойчев: ”Инерком” не отговаря на нито един критерий за купувач на ЧЕЗ . 6| 7373 |13.05.2018 Антирекорд! Нито един круизен кораб няма да посети Варна и Бургас това лято . 0| 4434 |03.05.2018 ЕП иска мониторинг върху финансирането на медиите . 0| 4613 |18.04.2018 Протестират майките на деца-инвалиди, нито една партия не ги подкрепя

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads