Реклама / Ads
21| 4793 |10.08.2021 НОВИНИ

Мая Манолова: Стига прищевки! Очевидно хората на Трифонов искат цялата власт

.
Мая Манолова
Стига с тези прищевки! Заради прищевките на ИТН 45-тият парламент приключи за девет дни с една цел – да отидем на избори и те да получат повече депутатски места. Сега 46-тият парламент е тласкан да приключи по същия начин – за броени дни, защото очевидно хората на Слави Трифонов искат цялата власт. Това няма как да се случи с 65 депутата и пълната липса на уважение и желание да се води нормален разговор с потенциалните партньори.
 

Това коментира председателят на парламентарната група на „Изправи се.БГ! Ние идваме!“ Мая Манолова пред медиите в Народното събрание относно изявлението на Слави Трифонов, че няма да се гласува предложеният кабинет и оттеглянето на кандидата за премиер Пламен Николов. 

 

Тя припомни, че предложението им за изход от кризисна ситуация, обявено още на 13 юли, беше правителство на основата на служебния кабинет, ако не се сформира правителство с първия мандат.

 

„Третият мандат е шансът да има кабинет с насочен мандат – с конкретни приоритети, с хоризонт 6 до 8 месеца. Той може да реши най-неотложните проблеми на българските граждани. Хората очакват актуализация на бюджета, преизчисляване на пенсиите, компенсации за бизнеса предвид новата COVID вълна. Българските домакинства ще имат нужда от подкрепа предвид увеличаването на цените на тока, парното и водата“, подчерта Манолова.

 

„Ако от „Има такъв народ“ са искрени, че им пука за българския народ, ще се включат в разговори между „Демократична България“, „Изправи се БГ! Ние идваме!" и БСП по отношение на третия мандат, както и ако са истински искрени в желанието си да отстраним ГЕРБ и ДПС от властта. Ако искат властта единствено и само за себе си, то тогава ще бойкотират разговорите“, допълни тя.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 10701 |10.08.2021 Кирил Петков: Вълнува ме единствено да запазя скоростта на резултатите, които постигаме в името на промяната . 10| 3176 |10.08.2021 Манолова: Предложените министри от ИТН не отговарят на стандарта, който гражданите очакват . 1| 3193 |05.08.2021 Задължителна карантина за всички пристигащи в Израел от България . 3| 6612 |04.08.2021 Националният съвет на БСП дава мандат на Изпълнителното бюро на партията и на ПГ на БСП да продължат разговорите с ИТН до постигане на споразумение

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads