Реклама / Ads
3| 4199 |15.09.2015 НОВИНИ

Михаил Миков: Нека изпратим с усмивка децата си на училище

.
Михаил Миков
Председателят на БСП Михаил Миков поздрави ученици, учители и родители за началото на новата учебна година. „Нека, въпреки трудностите, с усмивка да изпратим най-малките до класните стаи, защото ще запомнят този миг за цял живот и защото имат нужда да им вдъхнем увереност. Тя ще им помогне да поемат по-гладко по дългия път на знанието, който един ден ще ги отведе до професионалната реализация и житейския успех”, призова от Фейсбук лидерът на социалистите.
 

„На всички ученици, на първокласниците и на по-големите, пожелавам да не се страхуват от училището, а да му се радват и да се възползват пълноценно от шанса да трупат познания. Деца, сега имате цялото време за това – използвайте го разумно!”, казва още Миков в поздравителния адрес за 15 септември.

 

Ето пълния текст на обръщението:

 

Скъпи деца,

Драги родители,

Уважаеми учители,

 

Поздравявам всички вас с началото на новата учебна година. Нека, въпреки трудностите, с усмивка да изпратим най-малките до класните стаи, защото ще запомнят този миг за цял живот и защото имат нужда да им вдъхнем увереност. Тя ще им помогне да поемат по-гладко по дългия път на знанието, който един ден ще ги отведе до професионалната реализация и житейския успех. Да им спестим угрижените физиономии и да отделим време и внимание за техния плавен старт в школото.

 

На всички ученици, на първокласниците и на по-големите, пожелавам да не се страхуват от училището, а да му се радват и да се възползват пълноценно от шанса да трупат познания. Деца, сега имате цялото време за това – използвайте го разумно, защото, когато пораснете, ще трябва да го посветите на работата си и на вашите наследници. Учете се усърдно, за да изградите по-добър живот за себе си, за семействата си и за Родината!   

 

На 15 септември поверяваме децата си на учителите. Нека винаги проявяваме разбиране към отговорната им задача – да ни отменят в родителската грижа и да възпитават нашите деца, за да станат те достойни граждани на българското общество. С работата си учителите моделират бъдещето на България!

 

Честит 15 септември!

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4530 |12.09.2015 Миков: С натиск, влияние и политическо инженерство почва изборната подготовка . 10| 4777 |11.09.2015 Миков: Тъжен 15 септември за първолаци и родители . 5| 5571 |09.09.2015 Миков: Ще гласуваме тайно за изключване на Георги Кадиев от ПГ . 4| 4365 |08.09.2015 Миков: Грамотността е достижение, което деградира заради дясното управление

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads