Реклама / Ads
42| 7799 |29.10.2013 НОВИНИ

Милен Цветков в челен сблъсък с "кукловоди" на окупацията

.
В челен телевизионен сблъсък се превърна днешното издание на предаването "Часът на Милен Цветков". В него сочените за кукловоди на студентските окупации Галя Прокопиева, Ивет Добромирова, Асен Генов и други трима атакуваха и бяха атакувани словесно от водещия Милен Цветков.
 

Цветков изрази недоумение как Галя Прокопиева недоволства от обвиненията към кръга "Капитал", когато самата тя е снимана в епицентъра на бунта в университета.. След това припомни на Ивет Добромирова, че изкарва парите си по доста различни начини и порица опита на двете да се измъкват с разграничаване между бизнес ангажиментите и правото на гражданска позиция.

Вместо да изяснят докрай поне един от неудобните въпроси, гостите настояха, че за тях има по-важни проблеми. Ивет Добромирова посочи агресивната контраатаката в двора на ректората на СУ, която застрашавала студентите. Трогателният израз обаче предизвика само бурен присмех от Милен Цветков и неловко мълчание сред останалите в студиото.

В нищото остана и опитът на Асен Генов да роптае срещу присъствието на човек от БСП сред студентите-противници на окупацията. Наложи се водещият много бързо да припомни, че съмишленикът на блогъра, член на "България на гражданите"  също е влязъл в Софийския университет. Милен Цветков подчерта, че през вратите са били допускани само студенти - и то след представяне на необходимия документ.

Милен Цветков опита да наблегне и на актуалния  дневен ред в политиката. "Аз искам да се занимая с това, че Пламен Орешарски не може да намери 27 милиона, за да закърпи бюджета на болниците. Но не мога!", ядоса се водещият. Гневът му бе провокиран от Галя Прокопиева. Г-жа Капитал се оплака от отразяването на протестите в масовите медии, въпреки че в същото време тя и нейните съмишленици получават трибуна в едно от най-гледаните публицистични предавания у нас.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 86| 9198 |29.10.2013 Л. Кулезич в словесен челен сблъсък с Н. Стоичкова за протестите . 7| 6669 |14.10.2013 Скандал и гюрултия в ефир при Милен Цветков . 1| 5039 |08.10.2013 А. Цветков решил да се отказва от политиката, но размислил . 33| 6617 |15.09.2013 Ген. Кирил Цветков: Няма убедителни данни за употребата на Зарин в Сирия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads