Реклама / Ads
8| 3823 |08.04.2024 НОВИНИ

Мирослав Иванов: Не се говори за слона в стаята - Прокуратурата на Република България!

.
Мирослав Иванов Източник: БГНЕС
"Последните 2-3 дни отчетливо се забелязва една тенденция - избягва се да се говори за слона в стаята. Говори се за часовници, снимки, парламентарни комисии... да, безспорно важни теми. Но най-важната измежду тях е за бухалките/чадърите в държавата. И именно тук главна роля играе Прокуратурата на Р. България!".
 

Мирослав Иванов, народен представител от ПП-ДБ, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

Последните 2-3 дни отчетливо се забелязва една тенденция - избягва се да се говори за слона в стаята.







Говори се за часовници, снимки, парламентарни комисии... да, безспорно важни теми. Но най-важната измежду тях е за бухалките/чадърите в държавата.

И именно тук главна роля играе Прокуратурата на Р. България! Нито един осъден за корупция по високите етажи на властта, въпреки множеството скандали през последните 10 и повече години! Изтекли записи, смс-и, снимки, коментари, които недвусмислено показват активна колаборация между прокуратурата и политици и политически формации /Герб-ДПС/.


Длъжността главен прокурор се изпълнява от лице, срещу което има образувано производство за извършено престъпление и за евентуалната му съпричастност към организирана престъпна група!!!


Същата тази прокуратура оказва натиск на ръководителя на професионалното звено в МВР да подаде оставка!!! Тази институция, от която зависи да имаме независимо разследване - по случаи като този със Семерджиев например (който помете и отне живота на две млади момичета и за когото бе установено, че има поставяни чадъри..също като имотния измамник Мартин Божанов - нотариуса и още десетки, а може би и стотици престъпници, съсипали живота на хиляди българи и покровителствани от политици и прокуратура).


И тук още дълго можем да си говорим за бухалките и чадърите.







Но въпросът е кога общественото внимание ще бъде поставено там, където са истинските проблеми, за да не могат Герб и ДПС да продължават да се оправдават с: “Ами, не го познаваме”.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2286 |08.04.2024 Петър Витанов: Отвращението от политическата класа е огромно, но това подхранва статуквото . 1| 2767 |08.04.2024 Как Русия променя тактиката си за атака срещу енергийната инфраструктура на Украйна . 1| 2424 |08.04.2024 Теодор Славев: Нереформираната дупка МВР - това е дълбокият проблем . 3| 2405 |08.04.2024 Парче от двигателя на Boeing падна по време на излитане (видео)

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads