Реклама / Ads
0| 3852 |26.07.2022 НОВИНИ

Митов от ГЕРБ не харесва Рашков, атакува Кирил Петков

.
Даниел Митов
Не харесвам Бойко Рашков. Той арестува незаконно лидера на опозицията, арестува незаконно бивш министър и сегашния пиар на партията. Заради това няма да го харесвам и това е нормално. Не го харесвам и заради това, че не е свършено нищо в МВР по време на неговото управление. Единствено сме чули голословни твърдения и неподкрепени с никакви доказателства. При Рашков МВР се разпада и се разлага.
 

В същия момент хора биват убивани по улиците от дрогирани и пияни шофьори. Оказа се, че в МВР, тия хора, за които се установи, че са карали пияни и дрогирани, за един от тях е имало чадър от полицията. Вървят и контрабанди. Това каза по БНТ зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов, сякаш при управлението на ГЕРБ във вътрешното министерство всичко е било по мед и масло - нямаше бити протестиращи, нямаше купуване на гласове, нямаше дрогирани и катастрофирали рейсове....


Очаквам БСП да върне мандата по най-бързия начин, както ги призовах преди едно известно време. Очевидно е, че те в момента не правят нищо друго, освен да бавят. Те са наясно, всички са наясно и както винаги, както им тръгна на тези управляващи, както им тръгна в началото, нарушават конституцията, не спазват нормите на конституцията и се занимават с това да правят еквилибристики и да се държат за столовете си, макар и един ден или една седмица повечко. Сигурно някакви схеми вървят, не знам, каза още той.

 

Митов остро атакува остро и премиера в оставка: Аз не мога да разбера Кирил Петков защо казва, че заради ГЕРБ партията на Слави Трифонов се е оттеглила от преговорите за кабинет. Утре като се прибере вкъщи, ако нещо се е счупило примерно, той май и затова ще обвини ГЕРБ. Не мога да разбера как е възможно техните неразбории, вътре в коалицията, да са наша вина. Това е от една страна, второ, това онлайн излъчване на срещата на парламентарната група на „Демократична България“, която всъщност доведе до това „Има такъв народ“ да напуснат преговорите, ДБ излъчваха този запис пред целия свят, който иска да го види. След това дори Иванов нареди да бъде свален записа или там излъчването от сайта на Дарик и родните медии, и това вече говори за свободата на медиите. Кой чул, чул, кой видял, видял, коментира зам.-председателят на ГЕРБ.

 

Така не се прави. Всъщност нещата, които се казаха на тази среща и и от това, което видях, направиха така, че „Има такъв народ“ да напуснат преговорите. Ама наричали ги мафия, не защото са мафия, а за да изглеждат другите по-бели, а то бели, черни, накрая всичко е сиво. Аз единственото нещо, което виждам, е сивота, посредственост и неспособност да се справят с кризите и с проблемите, а те пък и други кризи забъркаха. Това че изборът на шеф на КЕВР е противоконституционен и това го установи Конституционния съд, това е техен проблем. За мен Иван Иванов е шеф на КЕВР и той трябва да се върне на тази длъжност, допълни Митов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3093 |24.07.2022 Цветанов: Грешката на ДБ не е съществена, но ГЕРБ веднага се възползваха . 0| 3223 |24.07.2022 Нинова: ГЕРБ и ДПС се изплашиха и дръпнаха ИТН отново. Ще опитаме до последно . 0| 3402 |23.07.2022 Христо Иванов: На ГЕРБ и ДПС пяна им излиза от устата щом стане дума за Рашков . 0| 5255 |22.07.2022 Владислав Панев от ДБ заподозря ГЕРБ за изтеклия запис, не са наричали ИТН мафия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads