Реклама / Ads
0| 3406 |03.01.2020 НОВИНИ

МВР съобщава за куп катастрофи, има убит и много ранени

.
МВР съобщава за куп катастрофи. За съжаление произшествията не са се разминали без човешки загуби. Има един убит и много ранени.
 

19-годишен младеж е загинал при катастрофа в Айтос съобщават от ОД на МВР - Бургас. Инцидентът е станал тази сутрин около 5.25 часа на улица „Славянска”. Поради движение с несъобразена скорост при навлизане в десен завой, самостоятелно катастрофира, блъскайки се странично в крайпътно дърво, лек автомобил „Фолксваген Пасат”, управляван от 19-годишен младеж, който загинал на място. Установено е, че младият мъж е имал шофьорска книжка от една година и по време на пътния инцидент не е ползвал обезопасителен колан. По случая е образувано досъдебно производство.

 

При друг случай вчера, около 13.26 ч., в гр. Стара Загора, по бул. "Цар Симеон Велики", се е движил мотоциклет "Ямаха", управляван от 38-годишен мъж. Това съобщиха от ОДМВР-Стара Загора.

 

На кръстовището с ул."Димчо Стаев" т.а. "Мерцедес", управляван от 43-годишен водач, предприема завой от бул. "Цар Симеон Велики" към ул. "Димчо Стаев", като отнема предимството на мотоциклета.

Настъпва ПТП, при което мотоциклетистът е получил фрактура на лявата предмишница. Настанен е за лечение в УМБАЛ - Стара Загора, без опасност за живота. Двамата водачи са тествани за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело отрицателни резултати. В сектор “Пътна полиция” при ОДМВР - Стара Загора е образувано досъдебно производство по чл.343 от НК.

 

Вчера около 11:40ч. в гр.Враца, лек автомобил „Ситроен“ блъснал 56-годишен велосипедист. Това съобщиха от ОДМВР-Враца.  Автомобилът е управляван от 57-годишен мъж от гр. Враца, без свидетелство (отнето) за правоуправление. Пробите за алкохол са отрицателни. Велосипедистът е транспортиран в ЦСМП-гр. Враца.

 

Полицаи от РУ - Септември установиха и задържаха млад мъж, предизвикал тежка катастрофа и избягал от местопроизшествието, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик.

 

В първия ден от 2020 година в полицейското управление в Септември бил получен сигнал от близките на 46-годишен мъж. Притеснени те съобщили, че празнували Новата година в къща във Ветрен. Техният роднина излязъл отвън да се разходи и повече не се върнал. За изясняването на случая били мобилизирани криминалисти и униформени полицаи.

 

Около 20.00 часа в района на пътя Ветрен - Пазарджик един от полицейските екипи открил тяло на мъж в храстите до шосето. На място пристигнала дежурна група, която извършила оглед. Трупът се оказал на изчезналия мъж. Тялото било транспортирано за аутопсия в Съдебна медицина - Пазарджик. По всичко личало, че на мястото е станал пътен инцидент. На сутринта бил извършен и повторен оглед, иззети били следи от мястото. В резултат на непрестанна работа на разследващите, за по-малко от денонощие била установена самоличността на причинителя на тежката катастрофа.

 

Оказало се, че това е 28-годишен мъж от септемврийското село Славовица. Той е задържан в ареста за срок от 24 часа. Открит е и управлявания от него микробус "Мерцедес", по който криминалистите открили следи от тежкия удар. С постановление на прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик срокът на ареста бил удължен със 72 часа. По случая се води полицейско производство.

 

От МВР съобщават и за друг пътен инцидент. 71-годишен пешеходец е с опасност за живота след катастрофа в Бургас, съобщават от МВР. Той е блъснат от 28-годишен шофьор на пешеходна пътека на улица „Янко Комитов“. Възрастният мъж е настанен в отделението по реанимация към УМБАЛ - Бургас с диагноза „политравматизъм“, с опасност за живота.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5844 |19.12.2019 Трима убити при стрелба в централата на тайните служби в центъра на Москва /обновена/ . 0| 3782 |13.12.2019 Убит и ранен при експлозия на блок в Германия . 31| 15264 |12.12.2019 Борисов ни преметна яко, че е имало авиокатастрофи, докато шеф на ВВС е бил Румен Радев . 0| 4766 |11.12.2019 Шестима са убити в Ню Джърси, сред тях е и полицай /видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads