Реклама / Ads
8| 5191 |10.05.2011 НОВИНИ

Намериха мъртъв мъж на паркинг във Варна

.
36 - годишен мъж с множество огнестрелни рани е намерен в автомобил на варненски паркинг в малките часове на нощта.
 

Екшънът се разиграл около 21 часа вчера във кв „Владислав Варненчик” в Морската столица. Добри Добрев бил в колата си „Мерцедес”, паркиран пред блок 5 в квартала, където живее от години, когато го застигнала канонадата от куршуми. Съседи и близки на простреляния веднага се обадили на телефон „112”, като на мястото се струпали патрулки и медицински екипи.

Добрев е без регистрирани криминални прояви. Екипите са установили по него огнестрелни рани в областта на краката, гръдния кош и лявата ръка. Откаран е веднага в спешното.

При първоначалния оглед на местопроизшествието, са намерени и иззети веществени доказателства, ще бъде направен и повторен оглед, информират от МВР.

В болницата МБАЛ "Света Анна" лекарите се борят за живота на простреляния. От „Бърза помощ” обясниха пред БЛИЦ, че мъжът е изкарал късмет. Най-вероятно раните са повърхностни и няма засегнати жизнено важни органи. Шефът на "Света Анна" д- р Веселин Николов обаче каза, че мъжът е в тежко състояние и му предстои втора операция на корема

По случая е образувано досъдебно производство за опит за убийство, което се наблюдава от окръжната прокуратура във Варна. Още вчера вечерта е извършен първоначален оглед на местопроизшествието, намерени и иззети са веществени доказателства, като през деня експерти отново направиха повторен оглед.

Криминалистите разпитват свидетели. „Продължават процесуално следствените действия и издирвателни мероприятия за разкриване на престъплението и задържане на извършителите. Най-вероятно мъжът е прострелян с пистолет, но все още не са готови резултатите от експертизите. Пострадалият не е криминално проявен”, обясни пред БЛИЦ инспектор Жени Жейнова от полицията във Варна.

Според очевидци изстрелите са дошли от блока, в който живее Добри.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 4964 |02.05.2011 Уорлик: Прекрасен ден - бин Ладен е мъртъв! . 7| 5791 |09.02.2011 Намериха мъртъв изчезнал бизнесмен от Павликени . 0| 4873 |23.12.2010 Намериха тялото на изчезналия румънски моряк . 0| 4677 |06.12.2010 Намериха мъртъв митничар във влак

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads