Реклама / Ads
0| 3015 |16.03.2022 НОВИНИ

Навални: Русия върви към разпад, родина на безумните дядовци е швейцарската сметка

.
Алексей Навални
Не може да тикнете в затвора всички. Даже и 113 години да ми дадете - няма да уплашите нито мен, нито другите като мен. Русия е голяма, има много хора и не всички са готови да предадат своето бъдеще и бъдещето на децата си така страхливо, както го правите вие... Мантрата за разпада на нашата страна става все по-вероятна. Там има просто група побъркани безумни дядовци. Не им е жал за никого и за нищо. И не на последно място не им е жал за нашата страна.
 

Тяхната родина е швейцарската сметка. И каквото и да смятат за патриотизъм - това е мит. И това е гигантската заплаха за нас. Какво трябва да се прави е ясно в крайна сметка. Дългът на всеки човек сега е да се бори с войната, каза пред съда днес Алексей Навални.

 

Яростният критик на Кремъл Навални вече излежава присъда от две и половина години в затвор източно от Москва. Той бе признат за виновен в нарушаване на изискванията на условна присъда по дело за измама, което по думите му е политически мотивирано.

 

"... Ненавиждам властта ви и презирам съдебната ви система. Защото е невъзможно да не се презира. Не ви ли е унизително, да се представяте за съдии и прокурори, а в крайна сметка става дума за това, че вие предавате онова, което са ви казали по телефона? Много бих дал да мога да прочета мислите Ви, Ваша чест. Защо смятате, че тази безнаказаност е вечна?

 

Ако смятате, че ще се изплаша или че вие ще изплашите всички, като прекрасната Марина Овсянникова, която не само се появи (изненадващо по време на новините на ОРТ), но беше записала и видео, с което ни каза главното - действайте.

Казано е: славата божия принадлежи на миротворците. Много по-добре е да бъдеш свободен божи човек отколкото путински слуга, когото дяволите ще го изпържат в ада.", каза още Навални.



 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3114 |16.03.2022 Призиви "Путин - терорист №1. Импийчмънт!" се появиха на сайтовете на арбитражни съдилища в Русия . 0| 3938 |16.03.2022 Българите поумняват, вече над 60% са срещу войната на Русия в Украйна, според "Тренд" . 0| 3069 |16.03.2022 Блинкен: Невлизането на Украйна в НАТО не е отстъпка за Русия . 0| 3226 |15.03.2022 Преговорите между Украйна и Русия отново завършиха без напредък. Продължават утре

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads