Реклама / Ads
12| 5389 |10.05.2016 НОВИНИ

Нинова: С Борисов няма да се разбираме

.
Корнелия Нинова
Вчера бях на ”Позитано”, говорихме с Миков, с колегите, започваме работа, заяви по БТВ новият лидер на БСП Корнелия Нинова. Говорихме за обединение, да няма противоборство, да не тръгват огорчените срещу БСП. Нямаше персонално обединение срещу Миков, а желание за промяна в БСП, обясни тя.
 
Оценки няма да давам, каза тя. Костадин Паскалев вероятно ще бъде човек от екипа ми, но още не съм решила целия екип, добави Нинова.

Каквото беше, беше до конгреса, чухме всичките гадости на света, стига, почваме да работим, призова тя. Ние искаме да решим проблемите на хората, не да се караме помежду си.

Никога не съм била член на друга партия, партия се избира веднъж в живота, заяви Нинова. По време на правителството на Костов, бях директор на Техноимпекс, но не съм била никога в СДС, моля да спрем с това, категорична беше тя.

Мъдър човек е Стефан Данаилов, добави тя по повод неговото конгресно слово. Едната част са партийните ни проблеми, друга - държавните дела. Ще предложа да тръгнем из страната, ще се срещна с всяка партийна организация, да решим поне по три проблема. Няма да обявявам публично какъвто и да е състав на бюро, преди колегите да го научат. Уважавам Р. Овчаров, работили сме заедно, но няма да е член на ИБ. Стил ще бъда нататък решенията да се обявяват първо на другарите, обеща тя.

Първият сблъсък на БСП с модела #КОЙ беше през 2007 г., той ни размаза. Това беше заради Булгартабак, вторият път беше заради Делян Пеевски, гласувах за него, защото залог беше оставката на правителството, изреди тя. Това беше грешка, призна тя.

БСП тръгва нагоре, имаме ръст от около 1-2% в последния месец.

По важни въпроси ще правим вътрешнопартийни референдуми.

С Борисов няма да се разбираме, ставаме твърда, ясна, категорична опозиция, обеща още тя. Правималтернатива на това, което прави той, сваляме кабинета и отиваме на предсрочни избори след президентските, изреди Нинова, каза, че няма да се кандидатира за президент, но БСП още нямала кандидат.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5350 |10.05.2016 Борисов предлага днес: При 40 желаещи да гласуват-секция . 14| 5649 |09.05.2016 Борисов към патриотите: Заради бълха да не унищожим юргана . 25| 4819 |09.05.2016 Нинова: В БСП имаме нужда от революция . 6| 4657 |09.05.2016 Т. Андреева: Няма реформа на д-р Москов, а нищо правене

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads