Реклама / Ads
12| 5379 |14.11.2020 НОВИНИ

Официална позиция на Кредисимо ЕАД относно скандала с дарителската платформа

.
Константин Кръстев
Към днешна дата Константин Кръстев не заема длъжност в компанията ни, както и под никаква форма не участва във вземането на решения и управлението ѝ. Кредисимо ЕАД няма никакво отношение към професионалното му развитие, реализирани проекти и бизнес начинания, пишат от компанията.
 

Вижте цялото писмо на Кредисимо ЕАД до Фрог нюз:

 

"Уважаема редакция,

 

във връзка с медийни публикации на журналистическо разследване, визиращо нередности по отношение на работата на конкретна дарителска платформа и свързването й с нашата компания, сме длъжни да направим следното уточнение.

 

"Във връзка с репортаж на бТВ, излъчен на 06.11.2020 г. в предаването "Тази сутрин", от името на Кредисимо ЕАД бихме искали официално да информираме медиите и цялата общественост, че към днешна дата Константин Кръстев не заема длъжност в компанията ни, както и под никаква форма не участва във вземането на решения и управлението ѝ. Кредисимо ЕАД няма никакво отношение към професионалното му развитие, реализирани проекти и бизнес начинания.

 

Като компания, която лично подкрепя социалната дейност чрез множество активности, ние вярваме, че при наличието на подобни неетични практики, упоменати в репортажа, които хвърлят сянка върху благородна дейност като благотворителността, мотивирана от желание за подкрепа на нуждаещите се, трябва незабавно да бъдат преустановени и спрямо тях да се вземат необходимите мерки.

 

Кредисимо ЕАД вярва в правосъдната система на България и обективността ѝ, които най-точно ще разследват и ще се произнесат по казуса.

 

Всякакви опити за уронване престижа и утвърдената репутация на Кредисимо ЕАД, както и на притежаваните търговски марки, чрез информационни спекулации, категорично няма да бъдат допуснати и ще ни принудят да потърсим правата си по съдебен ред.

 

Кредисимо ЕАД"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4191 |13.11.2020 Корнелия Нинова: Истинската държавническа позиция е да подредиш приоритети и да ги решаваш дългосрочно и стабилно . 1| 4068 |12.11.2020 Икономиката в Англия живнала, сочи официална статистика . 1| 4096 |11.11.2020 Парламентът в Хонконг остана без демократи и опозиция . 17| 18052 |09.11.2020 грешкаааа123

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads