Реклама / Ads
5| 3901 |05.09.2023 НОВИНИ

Олена Зеленска: Може и да е егоистично, но имам нужда от мъжа си, не от историческа личност

.
“Може и да е егоистично, но имам нужда от мъжа си, не от историческа личност”. Това заяви в откровено и емоционално интервю пред BBC съпругата на украинския президент Володимир Зеленски Олена.
 

След началото на руската инвазия в Украйна през февруари 2022 г., Зеленска прекара месеци, укривайки се заедно с децата си. Тя описва емоционалното си състояние в началото на инвазията като "постоянно чувство на адреналин". С течение на времето открива, че трябва да се успокои и да започне да живее в "наличните условия". 


"С мъжа ми не живеем заедно, семейството е разделено. Имаме възможност да се виждаме, но не толкова често, колкото бихме искали. На сина ми липсва баща му. Мъчно ми е да гледам как децата ми нямат планове. Дъщеря ми е на 19 години. Млади хора на такава възраст мечтаят за пътувания, нови емоции. Тя няма такава възможност. Ограничаваме ", споделя Зеленска. 


Въпреки че казаното от нея може да бъде разчетено като "егоизтичен порив", Зеленска допълва, че съпругът й има енергията, силата и волята да премине през войната. 


"Вярвам в него и го подкрепям. Знам, че има достатъчно сила. Тази ситуация ще е много трудна за всеки друг, когото познавам. Володимир Зеленски е много силен и издръжлив човек. От точно това се нуждаем всички в момента", категорична беше тя. 


Като първа дама Зеленска в момента работи за психологическото възстановяване на украинците. Олена се готви да бъде домакин на среща на върха в Киев, която ще се фокусира върху психичното здраве. 


"Наистина се надявам, че мога да вдъхновя някого, да дам на някого надежда или съвет или да докажа със собствения си пример, че живеем, работим, вървим напред. Имаме огромни надежди за победа, но не знаем кога ще дойде тя. И това дълго чакане и постоянен стрес оказват своето влияние“, каза още Олена Зеленска.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 43| 5354 |05.09.2023 Британски генерал: Руската армия може да бъде победена през 2024 г., изморена е . 2| 3809 |04.09.2023 Вътрешният министър при протестиращите: Ние водим битката, но не можем да бъдем сами . 7| 3983 |04.09.2023 Акад. Денков: Трябва спокойствие в политическия смисъл на думата, за да може хората да започнат да живеят по-добре . 5| 3914 |04.09.2023 Арх. Шишков: Изходният код на толсистемата може да бъде възстановен, но проблемът е сключеният договор

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads