Реклама / Ads

0| 3961 |13.05.2020

Още два клиентски центъра на „Софийска вода“ се завръщат към нормален график на работа

.
От 14-ти май „Софийска вода“ възстановява нормалния работен график на още два от центровете си за услуги в ЦУМ и НАГ. Центърът за услуги в Бизнес парк София, Младост 4 също преминава към първоначалния си режим на работа, като минава на свободен прием и отменя условието за предварително записване на час, въведено по време на извънредното положение.

Дружеството отново ще предоставя пълния си пакет технически услуги, но само с избор на обикновена поръчка. Касите на клиентските центрове също ще бъдат отворени за плащане в брой.

 

Центровете за услуги ще работят при стриктно спазване на мерките за безопасност, препоръчани от Здравното министерство: измерване на телесна температура, редовна дезинфекция на помещенията и работните места след всеки контакт с клиенти, проветряване и използване на предпазни средства от служителите на „Софийска вода“. Задължително условие за посетителите остава носенето на маска при влизане в клиентските центрове и спазване на дистанция не по-малко от 2 метра. Секторите за изчакване ще допускат не повече от трима души.

 

Работното време за клиенти е организирано при следния график:

ЦОК ЦУМ: понеделник-събота: от 09:00 до 18:00 ч., от 13:00 до 14:00 прекъсване на дезинфекция

ЦОК Бизнес парк София: понеделник-петък от 08:00 до 17:00 ч., от 12:00 до 13:00 прекъсване на дезинфекция

ЦОК НАГ понеделник-петък от 09:00 до 17:00 (клиентският център предоставя само технически услуги)

Междувременно, с отмяната на извънредното положение поради пандемията в страната, „Софийска вода“ започва поетапно да възстановява и изпълнението на планираните си ремонтни дейности за поддръжка на ВиК мрежата, както и  валидността на 30-ния срок за заплащане на фактури, регламентиран в Общите условия за предоставяне на ВиК услуги.

 

Дружеството благодари на всички свои клиенти за разбирането и съвестното спазване на наложените мерки за здраве и безопасност, предприети, както за тяхната безопасност, така и на нашите служители.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 4418 |13.05.2020 . „Софийска вода“ приканва клиентите да подават самоотчети на водомерите си в удължения период на извънредно положение 2| 3149 |09.04.2020 . Огромна катедрала в центъра на Ню Йорк е превърната в полева болница 1| 2937 |07.04.2020 . Калоян Паргов: Грижата за хората трябва да бъде в центъра на всички мерки в кризата 2| 3438 |01.04.2020

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ