Реклама / Ads
3| 5023 |06.11.2015 НОВИНИ

Още за сливенската кървава баня: Убитата е 15-г. Симона, двама са в реанимация, критични

.
28-годишният Димитър И. пресрещнал и наръгал с нож 28-годишния Красимир, а после на стълбите на училището Димитър видял 15-годишната Симона и я пробол три пъти, след което опитал да се самоубие, като се прострелял с газов пистолет в устатата. Момичето издъхнало на място.
 

При кървавия инцидент била ранена и учителка. Двамата мъже са в реанимация, с опасност за живота. Мотивите за извършеното убийство са лични, казаха от пресцентъра на силовото ведомство. Димитър и Симона са имали връзка, допълниха от МВР. Красимир е с регистрация в полицията.

 

В момента родители с разрешението на директора вземат децата си от 12-то училище, което дели един и същ двор с Професионалната гимназия по икономика, информира "Дарик". Текат разпити на охранителя на училището и свидетели в полицията в Сливен.

 

От продукратурата съобщиха по-късно: Под ръководството на Окръжната прокуратура в Сливен се извършва разследване за убийство и опит за убийство, извършени днес в двора на 12-то училище в града.  

 

Преди обед мъж с инициали Д. И., роден през 1987 г., от с. Струпец, е звънял по мобилния телефон многократно на ученичката от 12-то ОУ в Сливен - С. В., уточняват от прокуратурата. Около 13.50 часа Д. И. се е опитал да влезе в училището по време на учебни занятия, но е бил спрян от охраната. Целта на неговото посещение е да се срещне със С. В. На входа на училището е излязло пострадалото 15 годишно момиче, заедно с психоложката на училището, която се е опитала да разговаря с Д. И.

 

Той е бил агресивно настроен към ученичката, извадил е нож и наранил с него психоложката, която се е опитала да го спре. След това нанесъл няколко удара по 15-годишното момиче, в резултат на което момичето е починало. След това в двора на училището Д. И. е нанесъл няколко удара с нож на - К. М., негов връстник - криминално проявен, добавят от прокуратурата, след което с газов пистолет се е прострелял в устата. К. М. е настанен в МБАЛ "Д-р Ив. Селимински" - Сливен с опасност за живота. Д. И. също е приет за лечение в Сливенската болница и е под полицейска охрана.

 

Извършват се оглед на местопроизшествието и разпити на свидетели-очевидци. На местопроизшествието е изпратен дежурният прокурор от Окръжната прокуратура в Сливен, за оказване на съдействие на разследващите органи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5125 |12.10.2015 Терористите за кървавата баня в Анкара са мъж и жена . 7| 5344 |28.09.2015 БГ-учен направи на пух и прах кървавата луна . 23| 7172 |02.09.2015 Божидар Димитров с "кървава" рецепта за бежанците . 8| 5036 |17.06.2015 Извращение! Акушер-гинеколог позира с кървава престилка до родилка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads