Реклама / Ads
13| 5211 |15.06.2011 НОВИНИ

Парчета от човешки тела вадели от автобуса-ковчег

.
Телефонните измамници моментално се възползвали от трагедията.
 

Река от кръв се стичаше тази сутрин по магистрала Тракия край Пловдив. Алената диря следваше смъртоносния път на автобуса-ковгеч, в който тази сутрин загинаха трагично 8 души, все млади хора, информира за зверската катастрофа сайтът Под тепето. Шестима останаха на място, буквално смлени от арматурите и железата на търкалящия се рейс. Други двама издъхнаха по-късно в пловдивските хирургии- 25-годишен мъж и около 20-годишно момиче с неизяснена самоличност. То загинало от ужасяващи травми в главата и от кръвозагуба- кракът й бил ампутиран през бедрото.

В далечната колона се е блъснал автобусът, преди да се преобърне бургаската фирма Ентуртранс, във въздуха се носеше сладникавата миризма на кръв и плът. В алени локвички плуваха кичури коса, обагрени в червено салфетки и медицински гумени ръкавици, загатващи страховито за борбата за живот, която се е водила край смачкания рейс.

Все още се изясняват причините за инцидента, довел до касапницата. Най-вероятно шофьорът е заспал. Първо е тръгнал към мантинелата, смачкал е около 20 метра от металните заграждения. И после е настъпил фаталният сблъсък с колона на надлеза за Рогош. Бетонът буквално е разсекъл задната част на пътническия Мерцедес. От удара той се обръща и се претъркулва по асфалта. В този момент повечето от пасажерите спят. Някои се будят от болка, други от крясъци, трети въобще не се събуждат. Било е като месомелачка. Колеги коментираха, че не са виждали подобна гледка. От вътре буквално са се вадели парчета от човешки тела, разказаха медици, описва ужасната трагедия пловдивският сайт podtepeto.com

В същото време бургаският сайт GlobusNews информира, че телефонните измамници се активизирали изненадващо бързо. Часове след тежката катастрофа на АМ „Тракия” безскрупулните лъжци се обаждали в рамките на няколко часа два пъти на домашния телефон на жена живееща в комплекс „Меден рудник“. Вдигайки слушалката от среща тя чувала женски глас. Разплаканото момиче отчаяно твърдяло, че е било в автобуса-убиец. „Чист късмет е, че на няколко пъти днес говорих с дъщеря си”, коментирала читателката. Това е гавра с жестоката трагедия. Недопустимо е подобни инциденти да бъдат използвани от измамници за печелене на пари. В подобни ситуации всеки е съпричастен и за съжаление би повярвал на подобна лъжа.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4801 |14.05.2011 Омбудсманът следи за човешките права . 7| 5445 |01.04.2011 Зловещо! Човешки череп изплува от река . 28| 4921 |20.02.2011 Н. Нейнски: Нарушаването на човешките права е факт . 9| 5863 |24.03.2010 Троянец уби жена си и я наряза на парчета

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads