Реклама / Ads
10| 7249 |11.03.2013 НОВИНИ

Павел Найденов: Брендо винаги беше нащрек

.
Павел Найденов
Не може да се изкорени до край престъпността, но правителството на ГЕРБ е положило достатъчно усилия относно нея.
 

Това коментира Павел Найденов, баща на убития Илия Павлов, пред Нова телевизия.

"Страницата с убийството на Илия Павлов не е затворена, но много трудно става да бъде разкрито едно такова престъпление", каза още той. „Мечтая си да хванат убийците на сина ми”, каза бащата на Илия Павлов. Според него обаче това става много трудно, тъй като поръчителите са убили самите изпълнители и това не дава възможност да има голяма разкриваемост.

„Аз съм в очакване да се разкрият убийците на сина ми. Да се надяваме, че правоимащите ще се стараят да разкрият убийците не само на сина ми, но и други убийства”, каза Найденов.

Според него голям грях е за тези, които са извършили отвличането на дъщерята на Брендо. Той призова от ефира на телевизията да върнат детето на Евелин Банев. Найденов призна, че познава Брендо. По думите му, той обаче никога не се е разкривал напълно какво прави и винаги е бил нащрек.


Според бившия вътрешен министър Емануил Йорданов, всякакви версии са възможни относно отвличането на Лара. Той отрече обаче версията, че отвличането на малката Лара е извършено от "Наглите".

"Четири години ние живяхме в една среда, в която се обясняваше, че цялата престъпност е изкоренена. Гордостта на Цветан Цветанов беше залавянето на част от групата на Наглите, но през тези години, беше отвлечено и убито едно момиче от Перник", заяви експертът. Няма държава в света, която да е унищожила изцяло престъпността, заяви Йорданов.

Той коментира, че е нормално да се поредположи, че в края на един управленски мандат може да има активизиране на престъпността, още повече, че управлението е много слабо. "Икономиката буксува, бедността е завлядяла всичко, а Бойко Борисов, който само се хвалеше, сега си отива като Жан Виденов", смята Валери Йорданов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6596 |09.03.2013 Експерт: Има връзка между случаите на Баретата и Брендо . 25| 6255 |08.03.2013 Брендо не отронил "ни дума, ни вопъл, ни стон" на процеса . 13| 6592 |07.03.2013 Брендо се разприказвал в Италия . 11| 7635 |06.03.2013 Майката на Брендо: Политици го изнудват

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads