Реклама / Ads
41| 5775 |08.08.2011 НОВИНИ

Д. Павлова дава пари на Кунева за кампанията й?

.
Дарина Павлова
Слави Трифонов уреждал дискретна вечеря на Кунева, Павлова, Пръмов и себе си.
 

Дарина Павлова планира вечеря с Меглена Кунева, мъжа й Андрей Пръмов и шоумена Слави Трифонов, която вероятно ще се състои в дискретен ресторант, затворен за външни посетители, разучил е в. "Всеки ден". Кунева, както и мъжът й били близки с Илия Павлов, макар днес кандидат-президентката да твърди, че нямала нищо общо с шефа на Мултигруп.

Инициативата за срещата между Дарина Павлова и Меглена Кунева била на Слави Трифонов, който бил близък приятел и с двете дами. Дарина щяла да се опита да предложи финансова помощ на Мега, както я наричали близките й приятели кандидат-президентката. Така Дарина смятала да си осигури стабилни позиции в бизнеса.

При последната предизборна кампания на президента Бил Клинтън в САЩ Д. Павлова беше дала лепта от хиляда долара в негова полза, но тогава щабът на Клинтън върна парите обратно на дамата, защото имали неясен произход.

Междувременно стана ясно, че Павлова ще прави Фондация за подпомагане на деца в неравностойно положение в Америка, която ще се нарича "Дарина Павлова". Това каза за "Стандарт" бащата на покойния шеф на "Мултигруп" Павел Найденов. "Дарина дойде в България само за един ден за годишнината от смъртта на Илийчо. Беше сама. Аз се прибрах в София, а тя остана да спи в "Арбанаси" само за една нощ. Не се е срещала с никакви приятелки, защото няма с кой. Замина си бързо, защото си има ангажименти в Америка. Можела да мине и през Италия", споделил още Найденов. На помена на Илия Павлов, който е погребан в Арбанаси, били поканени само 40-50 човека, избрани по списък от бащата Павел Найденов.

"Дарина не искаше никого да кани. Срещна се само с близки и роднини, видя се с баща си", сподели още Найденов.
"Не съм я питал в какви отношения е с Берлускони и дали смята да се омъжва за него. Това са си лични неща, които не ме касаят. Говорихме си само за фондацията и за децата. Те всички са в различни точки на света. И се оправят сами. Дарина живее отделно от тях", казал още Найденов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 53| 5639 |26.07.2011 Кунева&Со проплакаха, че им пречат; карали на мускули . 26| 5167 |23.07.2011 БСП в задкулисни игри с ДПС срещу Кунева . 27| 5847 |18.07.2011 Калфин бил "близнак" на Кунева . 48| 5058 |16.07.2011 Кунева правела кампания с минимални харчове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads