Реклама / Ads
14| 10099 |11.03.2009 НОВИНИ

Пернишки сайт хвърля нова светлина върху зверското убийство

.
Убиецът Владислав и жертвата Алберто не били приятели, въпреки че излизали в една компания от време на време. Според перничани имало съмнения за съучастник в престъплението.
 

 

Убиецът Владислав (на снимката) с прякор Мазуто е бил на дискотека вечерта след като закла в мазето си 15 годишния Алберто, който пък е с прякор Земенецо. Това съобщава сайтът “За Перник”, чийто репортер научил за този факт от три различни момчета. Те са го видели на 8 Март, около 20 часа в дискотеката на Младежкия дом в кв. Мошино. Владислав не е бил сам, а с компания. Според едно от момчетата пред него имало бира, но не е сигурен дали тя била на Влади, или на някой от неговата компания. Владислав бил от най-редовните посетители на дискотеката в Мошино. Често се напивал и правил проблеми на посетителите. Заяждал се и заплашвал с вуйчо си.

ubieca_vladislav.jpg

Читатели се притеснили от изнесената в сайта “За Перник” вчера и после в други медии информация, че Алберто често малтретирал Влади и той сега си го върнал с убийство. Според перничани, които познават Алберто и Владислав такова нещо няма. Напротив - Владислав първи се заяждал. Перничани държат да подчертаят, че Влади и Алберто не били приятели, въпреки че излизали в една компания от време на време. Двамата често се карали. Поводите са различни. Алберто говорел на “р”, а Влади имал огромно самочувствие на плейбой, казаха тийнейджъри от кв.Мошино.

Перник е потресен от убийството. Психолози изказаха мнението си по случая, духовник от прословутия Гигински манастир също. Все още нито един управник в Перник не се е изказал по това шоково убийство. Освен в коментарите перничани дискутират убийството и в специално създадена LIVE CHAT стая, поставена в горния десен ъгъл на сайта “За Перник”. В нея перничани обсъждаха как е възможно един човек сам да изнесе труп на гърба си до шахтата, в която е пуснато мъртвото тяло. Според хората това е почти незъзможно и се пораждат съмнения за съучастник в престъплението. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4629 |05.12.2008 Тройната коалиция умува върху корекции на бюджета . 8| 4529 |21.09.2008 Минчо Спасов: Нужен е котрол върху службите . 1| 4846 |20.08.2008 Сриват цигански бараки върху главен водопровод под електропровод . 26| 7013 |18.08.2008 Цигани от Пловдив: Ченгета ни млатиха, удряха баби, подхвърляха бебета

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads