Реклама / Ads
29| 6552 |15.10.2021 НОВИНИ

Петък е! ”Не” на новините и тв реалититата, ”да” на купона, секса и ваксините

.
Петъчни благи очаквания...
Българският петък е различен от петъците по света. И тук денят може да започне с кафе, чай, препечена филийка или дори английска закуска, за тези, които се уважават сериозно. Но може да започне мрачно от сутринта и да завърши по същия начин вечерта. Как ли?
 

Ами ако от рано ви атакуват мрачните новини по телевизиите и от сайтовете: Частните болници искат, който не се е ваксинирал, но е попаднал в болницата с ковид, да си плаща. За 3-4 хилядарки става дума… Муха го ухапала българския пенсионер. Че и останалите, които нямат по някой милион в банката. Такава новина може да смрази усмивката и на най-големия оптимист.


.
Английска закуска? Ценителите знят защо.

 

Ако сте пропуснали тази "благородна информация“, ще ви атакува друга: непроходими пътища, нечовешки цени на тока, парното, водата и скок на цените. "Хей, хей, хей, радвай се и пей!" - новият слоган на Столичната топлофикация и топлофикацията в Плевен, а после и другаде в страната. На село са на дърва, но те и дървата скочиха като ужилени.

 

Ако не гледате телевизия сутрин, може да ви развалят настроените в офиса. Ако и там устоите, ви дебне вечерта. Тогава става наистина страшно, защото българските телевизии ще ви ударят с реалити шоута на ниво олигофрени.

 

Не унивайте. Българи сте, ще намерите начин да обърнете и най-черното в своя полза. Класиката е ракия, салати и вкусни мезета. Можете!

 

Петък, а не кучето, е най-добрият приятел на човека. В петъчната вечер разбираш, че животът все пак е хубав. В петък не се налага да търсиш повод, за да се отдадеш на избрани удоволствия или на приятните изненади.

Господи, дай ми воля да не се напия в петък. Ако все пак се напия, направи така, че да не танцувам! Ако не успееш и с това, направи усилие, моля те, поне да не запея! Ако се провалиш и в това – счупи телевизора, за да не попадна на Рачков и онези скодуумни „Бързи, смели, сръчни за възрастни“.  

.
Въпрос на въображение и настроение...

Петък е денят, а петък дава крила. Милиони го очакват с надежда, че ще прекарат чудесна вечер, ще се видят с приятели, ще купонясват в къщи, ще гледат готин филм.

Ако много държите на възпитанието, в петък след работа не тичайте…

Неизвестен класик е казал: По-добре лош петък, отколкото добър понеделник.

 

Учени са открили, че съществува т.нар. „петъчен синдром“. Той се изразява в нежелание за работа и желание да излъжеш началника, за да си тръгнеш по-рано.

 

Мнозина свързват петък и петъчната вечер с купони и мощни приятелски сбирки. Но има и здравословни версии. Например разходка в парка сам, с приятел, с децата, с кучето… Свеж въздух вярно, но едва ли е най-доброто.

Друг пример: спортуване в къщи или във фитнеса.

Трети вариант: Семейството се изнася някъде далеч от града, сред природата, където се диша свободно, а виното е като лечебно.


.
Тя ще ви даде здраве, самочувствие и безопасност...

 

ВНИМАНИЕ! Може петък да се окаже още по-важен за вас, ако се ваксинирате. Ако не сте го направили досега, де. Защо това е важно? Дава ви възможност следващите петъци да бъдат изпълнени с хубави преживявания, а не със съмнения дали няма купонът да е опасно място, дали в театъра и киното няма да има виросоносители… В ресторантите знаете как е. Реално е това, не е шега. Дори за сексуалните отношения има значение, помислете. Не сме агенти на здравното министерство, нито на производителите на ваксини. Просто споделяме. Имате глава на раменете, сами решавайте.

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 5430 |13.10.2021 Д-р Златанов: По-строги мерки, свързани със зеления сертификат от петък . 0| 2989 |17.09.2021 Очаква ни горещ петък . 1| 3053 |09.09.2021 ВСС решава в петък за делегираните европейски прокурори . 16| 5651 |29.08.2021 Мария Капон: В петък г-н Трифонов изгори третия мандат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads