Реклама / Ads
27| 7912 |28.01.2016 НОВИНИ

Ч. Петров за Фрог: БСП маха Закона за досиетата и трие срама от челото

.
Чавдар Петров
Национална асоциация „ Сигурност” подкрепя този проектозакон на БСП за отмяна на закона за досиетата и закриване на Комисията по досиетата. Отдавна трябваше да стане. Този проектозакон трябва да бъде педкрепен и от другите партии в парламента. Това каза за Фрог нюз шефът на асоциацията и бивш-заместник началник на НСС полк. Чавдар Петров.
 
Всички партии в парламента трябва да намерят общ език и премахнат една голяма несправедливост.  БСП се опитва да изтрие срама от челото си, защото тъкмо БСП и конкретно Румен Петков и Татяна Дончева бяха инициаторите за приемане  на този закон.

От 1990 г. БСП хвърля вината за случващото се в България на ДС. Тогава, на едно заседание, Александър Лилов обвини ДС във всички грехове. Сега някои от Реформаторския блок говорят същото, което подсказва за връзка между Луканов, БСП и някои от сегашните реформатори, обяснява бившият заместник-началник на НСС.

Когато България е застрашена от бежанци и терористи, тези хора са необходими на България. Някои от младите момчета в началото на прехода сега са 45-50 годишни и могат да помогнат на страната ни. Не можеш да хванеш оперативни работници от улицата, така както хванаха г-жа Бъчварова за министър. Та това е най-слебият министър на вътрешните работи до този момент. Подготовка трябва, категоричен е специалистът.

Никой не отваря дума за това, че утре или други ден България може да бъде залята от стотици хиляди мигранти. Кой ще ги осигурява, кой ще отговаря за тях. Ами те може да убиват,да изнасилват, може дори държавен преврат да направят, обяснява Петров.

Дай Боже всички партии да се обединят и се премахне този закон и тази комисия, в която напразно ядат хляба на държавата, завърши той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 6204 |28.01.2016 Експерт за ФРОГ: От учебните програми "кастрят" българщина . 24| 5314 |27.01.2016 Адв. Екимджиев за Фрог: ГЕРБ и РБ вдигат пушилка с ВСС, за да смекчат доклада на ЕК . 11| 5485 |27.01.2016 Ф. Станев пред Фрог: Моят доклад би бил: Охоооо, кофти работа, много кофти! . 10| 5628 |26.01.2016 Св. Филипов за Фрог: Чака ни радикализация с новия мюфтия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads