Реклама / Ads
31| 6532 |23.02.2012 НОВИНИ

Плевнелиев: Гордея се; бизнесът чупи рекорди в най-тежки времена!

.
Росен Плевнелиев
Преди три месеца, в една много тежка предизборна кампания разбрах едно много важно качество - българският народ е мъдър, той вярва в доброто, уважава доброто, каза президентът.
 

Гордея се, че съм президент на държава, в която бизнесът в най-тежките времена чупи рекорди по корпоративна и социална отговорност,  каза президентът Росен Плевнелиев, който участва във връчването на Годишните награди за отговорен бизнес за 2011 година на Българския форум на бизнес лидерите, предаде агенция „Фокус" .

 

Държавният глава връчи наградите в категория „Инвеститор в обществото".

 

Преди три месеца, в една много тежка предизборна кампания разбрах едно много важно качество - българският народ е мъдър, той вярва в доброто, уважава доброто. Това, което вие отдавна сте разбрали, не само проповядвате, но и вършите, ми се ще да го разберат и повече политици в България, посочи той.  Президентът каза, че освен качествата на българина - неговата квалификация и мотивация, са необходими бизнес лидери. Трябват ни тези, които могат да заложат на доброто, на моженето, да вземат най-доброто и да го умножат, каза Росен Плевнелиев.

 

Той заяви, че това е цел на президентската институция. Гарантирам ви, че това е високо в ранглистата - как да вземем моженето, доброто и стъпка по стъпка по едно добро дело на ден, по един решен проблем на месец, България да бъде едно по-добро място за правене на бизнес, едно уютно място за българите, каза той.

 

Рекорден брой социално отговорни проекти се състезаваха за Годишните награди за отговорен бизнес за 2011 година. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова на връчването на наградите. Проектите са 65, реализирани от 43 компании и организации от цяла България. Наградите се връчват за девети път. Йорданка Фандъкова, която председателства комисията за оценяването на номинираните проекти, благодари на Българския Форум за бизнес лидери за стойностните каузи, които имат и подкрепят. Фандъкова каза, че комисията е трябвало да се справи с нелеката задача да избере победител във всяка една от категориите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 53| 5931 |20.02.2012 Плевнелиев: Подкрепяме Бокова! . 20| 5693 |14.02.2012 Плевнелиев: Виното е нашият посланик по света . 6| 5517 |01.02.2012 И днес арктически студ и рекорди в потреблението на ток . 29| 5846 |30.01.2012 Плевнелиев: Германия ще ни отведе в една по-силна Европа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads