Реклама / Ads
6| 5852 |18.02.2020 НОВИНИ

Полфрийман: Джамбазки е подпийнал, в ЕП ме покани Ирландия, а не ”Да, България”

.
Колегата закононарушител май отново е подпийнал! Така коментира във ”Фейсбук” австралиецът Джок Полфрийман заформилия се скандал между евродепутата от ВМРО Ангел Джамбазки и партията ”Да, България” за поканата му в Брюксел.
 

Бях поканен от член на Европейския парламент от Ирландия, но след няколко питиета сигурно е трудно да се различи Ирландия от Христо Иванов.

 

По отношение на затворите, Джамбазки коментира от позицията на тежък конфликт на интереси, не само защото не е ангел, но и защото неговата партия отговаряше за този ресор през последните 3 години, написа още Пол Фрийман.

 

Той прилага към публикацията и писмото, което е получил от Ирландия.

По-рано през деня, Джамбазки също във "Фейсбук" изрази възмущението си от участието на Полфрийман.

 

Така. Представителите на "градската десница" от ПП "Да България" канят своите съмишленици на среща с осъдения убиец Джок Полфрийман в Брюксел, организирана от крайните марксисти, комунисти, климатични екстремисти и болшевики от крайната левица в ЕП, наиса Джамбазки.

 

"Да, България" няма нищо общо с инициативата и гостуването на Полфрийман в ЕП, заяви лидерът на партията Христо Иванов пред журналисти. Той самият разбрал за дискусията от поста на Джамбазки.

 

"Това е инициатива на други европейски депутати. Наши хора са си споделили тази информация в комуникационна група между българи в Брюксел, които се интересуват. Това е публична комуникация, а г-н Джамбазки някак се е добрал до нея и търси политическа изгода", обясни Иванов.

 

Австралиецът Джок Полфрийман, който излежаваше 20-годишна присъда за убийството на Андрей Монов през 2007 година, излезе предсрочно на свобода с решение на САС от 19 септември 2019 г.


На Джамбазки пък бе наложено наказание от 1000 лева глоба, 12 месеца без шофьорска книжка и отнемане на 10 контролни точки през януари, след като беше заловен да шофира пиян в Самоков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 4650 |20.01.2020 Наказаха Джамбазки - година без книжка и солена глоба . 11| 7099 |23.12.2019 Каракачанов се посипа с пепел: Сбъркахме с издигането на Джамбазки за кмет на София . 9| 8384 |20.12.2019 Европарламентът започна разследване срещу Ангел Джамбазки . 13| 4680 |17.12.2019 ЕП проверява изказване на Джамбазки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads