Реклама / Ads
33| 5595 |04.08.2011 НОВИНИ

Ползи "3 в 1" за столичани обещава Кадиев

.
Георги Кадиев
Замразявам данъците, базплатен транспорт за пенсионерите, базплатна детска кухня и бонуси за всяко новородено в столична клиника през следващите 4 години. Това обеща кандидатът на БСП за кмет на столицата Георги Кадиев, който официално представи днес своята програма.
 
 
Според нея Кадиев поема 22 конкретни ангажимента към столичани, като сред тях присъства и традиционното вече обещание за всеки кандидат-кмет на столицата да построи завод за битови отпадъци. Това, според червения претендент, трябва да се случи до 2014 г.

Догодина пък по хуманен начин ще бъдат отстранени бездомните кучета, прибрани от улиците в приюти.

Социалистът направи и собствено предложение за решаване на проблема с таксата за битов отпадък, който според него е изключително важен, защото една трета от приходите на София идват от тази такса. Кадиев предлага ново решение – боклуците да се изхвърлят само в специални пликове, които гражданите ще си ги купуват предварително и на практика по този начин ще си плащат таксата.

Кадиев обещава сериозен контрол на разкопаването на улиците, отстраняване на колите от тротоарите, подготовка на нов устройствен план на града, с който да се спре застрояването.

Той направи заявка още до изкара общинските полицаи на улицата, за да неутрализират битовата престъпност, помагат на столичните инспектори да си вършат работата и реагират в случаи на масови бедствия и терористични актове. Линейките пък ще идват навреме, за да спасяват животи.

Евентуалната му изборна победа ще донесе на столичани ползи “3 в 1” – Йорданка Фандъкова няма да е кмет, Андрей Иванов няма да е председател на Общинския съвет, а Петър Диков – главен архитект на София.

Кадиев обеща да направи пълен одит на предшествениците си, силна промяна на кадрите в столичната администрация и пресичане на корупционни похвати в работата на подчинените му.

За всичко това Кадиев заяви, че ще носи лична отговорност. “Ако някоя точка не бъде изпълнена, гражданите трябва знаят от кого да търсят сметка – от мен”, обясни червеният кандидат-градоначалник на БСП.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 6751 |01.07.2011 Измамно затишие между „Дондуков 1" и „Дондуков 2" . 5| 5921 |12.01.2011 БНТ "спретна" правилата за "Евровизия 2011" . 5| 5637 |30.12.2010 Общинска полиция ще пази столичани . 12| 6114 |25.11.2010 Столичани се помляха заради евтини стоки; кметицата моли полицията за помощ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads