Реклама / Ads
5| 7407 |21.08.2015 НОВИНИ

Премиерът: Сменят един от синдиците на КТБ, подпомагаме "Х" банки, за да не паднат

.
Сградата на КТБ
Един от синдиците на КТБ ще бъде сменен. Това каза премиерът Бойко Борисов по НТВ. Той допълни, че според него парите на държавата е трябвало да се извадят от банката постепенно , а не както е било направено. Ако беше направено така, с КТБ нямаше да се случи това, допълни той.
 

Ние в момента  подпомагаме „Х „ банки, за да не паднат, призна Борисов. По думите му депутатът от ДПС  Делян Пеевски си  е създал негативен образ в обществото. Поради тази причина  много хора от ГЕРБ ги издърпах. И с мен ще се случи същото. Постепенно човек се изхабява. Спомняте си, че с назначаването на Пеевски  за шеф на ДАНС , цялото общество гръмна. На въпрос, дали не управлява  с ДПС  той каза: При този насипен парламент, се налага да се ползват другите партии. Благодаря  на Местан, че дойде на срещите и  се присъедини към нас за съдебната реформа. Когато направят нещо добро: Ефенди, мерси!

 

Относно автокрадеца, който въпреки трите европейски заповеди за задържане и мярката „домашен арест“, продължава да краде коли у нас, той каза:  Законите така се правят, че да се шиканира  процесът. Има много юристи в парламента и законите така ги промениха, че при налагане на мярка „домашен адрес“ да ги пази полицията. Чисто теоретично как 1000 патрула ще пазят. Има хора в парламента, които трябва да мислят за тази работа. Да сложат гривни на арестантите. Така се си подредили нещата във всяка област, че всяко  нещо с напън трябва да се разбие. Дори да излезе пред обществото като факт е проблем, оплака се Борисов.

 

Той е категоричен, че във ВСС  трябва да се гласува явно.  Ще положа огромни усилия да има явно гласуване. Революционно беше да разделим ВСС  и съдиите да избират своето ръководство. Вчера раговарях  с ген. Атанас Атанасов, ние не сме се събрали да се обичаме. Правосъдният министър  Христо  Иванов и главният прокурор може и да не се харесват. На съвещанията стоят един до друг и всичко протича нормално, успокои ни той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 9638 |13.08.2015 Епископ Тихон пред Фрог: Само един политик се изповядва пред мен . 14| 6244 |12.08.2015 Професор: Кладенецът в Плиска е един обикновен селски кладенец . 1| 4741 |12.08.2015 Джигит помете тийнейджъри! Един загина, а друг - тежко ранен . 4| 5837 |08.08.2015 Бракониери убиха три лопатара и един сръндак край Момчилград

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads