Реклама / Ads
15| 7506 |18.07.2013 НОВИНИ

Проф. Драганов: Правителството е експертно, но не и самостоятелно

.
Проф. Драгомир Драганов Източник: Булфото
Ако човек отсъства повече от три дни от парламента, се уволнява. Това е абсурдно. Например Ахмед Доган не беше влизал в парламента 20 години. Волен Сидеров много успешно постига това, което си е наумил.
 

Това каза Петър Берон в студиото на „Лице в лице” по бТВ.

Съгласен съм с вицепремиера Маргарита Попова – ГЕРБ трябва да се върнат в парламента, заяви проф. Драгомир Драганов. Човекът, от чийто среден пръст зависи парламентът, трябва да се махне въобще от политиката, въпреки че от парламента не можем да го отстраним по обективни причини.

Винаги съм бил далеч от Волен Сидеров. Той успя да вкара в парламента много хора, а други не успяха като него, каза Петър Берон. Волен Сидеров много успешно постига това, което си е наумил. Ако човек отсъства повече от три дни от парламента, се уволнява. Това е абсурдно. Например Доган не беше влизал в парламента 20 години, коментира темата ГЕРБ да се върнат ли в парламента Берон.

Оценката за правителството Орешарски, която даде проф. Драганов е, че е безспорно експертно, но не е самостоятелно. Това ясно си личи от кадровите назначения. Орешарски трябваше веднага след случая Пеевски да тропне по масата и да каже на Местан и Станишев – „Вие ме изпързаляхте веднъж, ако искате да работите с мен, ме слушайте, ако ли не си трошете сами главите, каза проф. Драганов.

Аз познавам Хасан Адемов и бих го сложил няколко пъти на министерския пост, защото той е почтен човек и си върши професионално работата, каза Берон.

Доган е представител на олигархията и балансьор в същото време. Според Драганов сега се цели същото като през 90-те години - олигархията да си уреди сметките.

Служители на голяма охранителна фирма са между протестиращите, голяма част от които са много идейни и симпатични хора. Според Драганов, ако след 15-тият ден протестът не затихва, значи някой го ръководи. Велосипедистите, които обикалят, следвайки стрелки според него са платени.

Според д-р Петър Берон правилният ход на Пламен Орешарски е да подаде оставка. Не може 30 или 40 хил. души да бъдат купени и изкарани на протеста, смята той. Аз приветствам протестите, защото те обединяват хората. Бяхме започнали да мислим всеки за себе си, завърши Петър Берон.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 5295 |17.07.2013 Йовчев: Няма план на правителството за "справяне" с протестите . 3| 5784 |16.07.2013 Световноизвестният проф. д-р Норберт Гуткнехт пристига в България . 106| 5008 |15.07.2013 32-a вечер протести срещу правителството на Орешарски . 46| 4839 |15.07.2013 Др. Драганов: Нечии интереси отвън целят дестабилизация

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads