Реклама / Ads
39| 38551 |23.09.2020 НАРОДЕН ГЛАС

Проф. д-р Иван Чалъков от ИСУЛ: Пандемията няма общо нито с медицината, нито с науката! Следете пътя на парите

.
Проф. д-р Иван Чалъков
Това няма нищо общо нито с науката, нито с медицината. Следете пътя на парите и ще разберете накъде отива коронавирусът. Следете офертите за термометри и маски.Купуват се маски за 3 млн. , които струват 3 стотинки, продават се в левове.... Това каза проф. д-р Иван Чалъков от клиниката по УНГ в болница ”Царица Йоанна-ИСУЛ” в ефира на ”Честно казано с Люба Кулезич” коментирайки COVID-19.
 

Хората от цял свят излязоха на улицата. Трябва ли да приемем, че добрите са 10 души, а идиотите са милиони. Днес е заведено дело от съдиите срещу маските, които трябва да носят децата, каза още той.

 

Доц. Ангел Кунчев си позволи в прав тест да обиди доц. Мангъров. "Ти виждал ли си отделение за COVID-19.   Прозвуча ми като в българския сериал "Под прикритие", в което главният актьор Захари Бахаров пита: "Ти качвал ли си се на Q7, бе?". Не е възможно един национален инфектант да си позволи такъв тон. Медицината е много специален стъклен магазин и в него слонът няма място. Има написани правила.Не е възможно един консултант по инфекциозни болести да си позволи такъв тон. Точно този книжен плъх, обясни професорът в "Честно казано с Люба Кулезич" по Евроком.

 

Преди два месеца си беше позволил да казва, че лекарите нямат хигиена и е решил да ни дисциплинира. Аз му писах, че при нас не са навици а рефлекси. А чиновническите кабинети се виждат на монитори, а болни не, завърши критиките си към Кунчев той.


Ако починалия лекар в Гоце Делчев беше тук, щеше да каже мого по-страшни неща, каза още той.


Оздравява този, който е бил болен. Другите са заразени и незаразени. Тази грушка е умишлена. За да се оправдаят разходи и пари. Уплашиха се и лекарите, категориен е д-р Чалъков.


Чувството за чуждо тяло, спомняте ли си глупостите на ген. Мутафчийски, смяли сме се от сърце, припомни той. Доцент Коста Костов казваше едно в началото, после друго, коментира професорът.

 

Като лекар никога няма да сложа на дечицата маски. Питам тогава, защото не затворихте клиниката ни. И когато ги попитахме, не ни отговориха, заяви той.

 

Вземате секрет от носа - тампонът трябва е синтетичен, а не памучен. Носът е шокогенна зона, той е аристократичен орган, той не търпи селскостопанско поведение, даде препоръки за действие на колегите си професорът.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 9961 |17.09.2020 Иван Бакалов: Който и да дойде след Борисов, ще е по-добре . 52| 23143 |15.09.2020 Проф. Велислав Минеков: Мафията ме заплашва. Очакваме удар . 4| 5749 |01.09.2020 Проф. Ивайло Дичев: Протестите не гонят призрака на комунизма, целта е битката за реформа на държавата. . 33| 24716 |31.08.2020 Хр. Иванов разкри как е финансирана хотелската империя на Златев? /видео/

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads