Реклама / Ads
4| 7461 |07.09.2016 НОВИНИ

Проф. Минеков: Борисов излезе от релсите на натовец и европеец

.
Професор Велислав Минеков
Срамувам се, че ме управляват прости хора. Бойко Борисов е опасен държавата и трябва да си ходи непременно. Той излезе от релсите на евроатлантизма. Единствената цел на неговите совалки е задържане на поста. Това заяви професор Велислав Минеков, който бе сред кандидатите за президент на Реформаторския блок.
 
Има спад към любовта на вожда и падишаха на българския народ. Това е естествено – всеки един популист си отива рано или късно, надявам се това да се случи без криза (…) Аз не съм съгласен този човек да управлява държавата, той е неспособен и без биография. Такива са и неговите спътници. Цецка Цачева е председател на НС – ами аз трябва да съм космонавт тогава!, коментира още професорът пред bTV.

Никога не съм бил съгласен България да има подобно популистко управление, ние сме на дъното. 80 000 души били в Гърция, значи Българите били богати. Кои са богати? Да ви разходя до селата около Елхово? До селата около град Кула? Около Лом? Най-бедната държава в Европа сме, най-корумпираната, последна като свобода на медиите, пълна трагедия… В България няма справедливост, няма право, няма осъдени, няма полиция, която да може да работи както трябва, образованието крета, няма култура. Няма държавност. Крайно време е нещата да се променят, заяви Минеков.

Относно кандидатурата на Трайчо Трайков за президент, Минеков го похвали и заяви, че е възможно той да спечели изборите. Той има опит, политическо лице е, бил е министър, показал е своето поведение спрямо Борисов и неговите бензино-петролни далавери и ядрените му далавери, заключи той.

Минеков смята, че е е грешка да се поема ангажимент за подкрепа на кандидата на ГЕРБ на втория тур, ако двойката на Реформаторите не стигне до балотаж.

Аз се оттеглих с удоволствие и щастие…А и моите условия бяха пълно единство на РБ, и друго – малко страшно – оставката на Борисов. Аз не съм така избираем. Аз имам поведение, което е симпатично за една част от хората, а голяма част от другите не могат да ме понасят точно заради това поведение, обясни той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3678 |06.09.2016 Борисов: Народът ще постигне целите си . 2| 9229 |06.09.2016 Проф. Слатински: Избираме Гърция, защото предлага по-добра цена от България . 1| 6197 |06.09.2016 Проф. Куцаров: Стамболов подменя телеграфистите за Съединението . 1| 4397 |05.09.2016 Борисов: Жан-Клод Юнкер ме увери, че газов хъб „Балкан“ ще има

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads