Реклама / Ads
8| 5664 |12.05.2013 НОВИНИ

Протестиращи окупираха НДК

.
Протестиращи от партия "Другата България" са окупирали залата за пресконференции на спечелилите изборите политически сили и крещят и ръкопляскат от трибуната. Сред лицата се разпознават Ивайло Франц и Божидар Томалевски, представители на политическа партия "Другата България". Те настояват за касиране на вота.
 

Залата за провеждане на пресконференции в НДК е заета от протестиращи, които скандират „касиране”. Това най-вероятно ще осуети провеждането на пресконференции на политическите партии.

Хакери са атакували сайта на австрийците от СОРА и това е причаната сайтът им да блокира. Там трябваше да се появят резултатите от паралелното преброяване на парламентарните избори. Това разкри проф. Михаил Константинов. Математикът каза също, че от четири дни има засилени хакерски атаки и в сайта на "Информационно обслужване". "Това е пълно безобразие, над 20 000 атаки има всекидневно ", заяви той.

Информацията от паралелното преброяване не е засегната от атаката, съобщават от СОРА, информира Фокус. До час прогнозните резултати от паралелното преброяване ще бъдат изпратени на имейла. Утре ще бъде направен нов уебсайт за преброяването, пише още в писмото, подписано от Флориан Оберхубер.

Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветанов си тръгна преди минути от НДК. Засега няма информация дали зам.-председателят на партията победител от изборите ще се върне обратно за пресконференция. Мълвата, че за Цветанов изборите вече приключиха, породи верижно нов слух - БСП и ДПС също обмислят дали да дават брифинги, обидени от действията на опонента си. Нито една от двете информации обаче не е официално потвърдена.

Единствено от Движение "България на гражданите" обявиха официално, че тази вечер пресконференция на партията няма да се провежда. Тя се отлага след излизането на представителните изборни резултати, съобщиха от движението, предава Фокус.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 6362 |12.05.2013 Сблъсък между протестиращи и полицаи пред НДК . 23| 4867 |14.04.2013 Протестиращи поискаха оставката на Столичния общински съвет . 30| 5923 |08.04.2013 Мъка, протестиращите не могат да запълнят листите си . 77| 6579 |22.03.2013 Протестиращите учредиха "Движение за граждански контрол"; създават млад парламент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads