Реклама / Ads
0| 2173 |07.10.2024 НОВИНИ

Red Bull Basement търси младите иноватори в България

.
Източник: Red Bull Basement
Red Bull Basement се завръща за втори път в страната през 2024, готов да вдъхнови ново поколение иноватори да превърнат своите идеи в реалност. Под мотото „Една идея стига, за да направим положителна промяна“, инициативата предлага на студенти и млади иноватори до възможността да разработят иновативни решения с помощта на най-новите технологии, включително изкуствен интелект.
 

Защо Red Bull Basement?

 

Днешните иноватори се водят от амбиции и желание за значимо въздействие върху обществото. Red Bull Basement предлага уникалната възможност за личностно израстване чрез достъп до ментори, експертни уъркшопи и глобална мрежа от съмишленици. Много участници от минали издания са успели да превърнат идеите си в реални бизнес начинания благодарение на придобитите умения и контакти.


.

                           Източник: Red Bull Basement

 

Как работи Red Bull Basement през 2024?


⦁ Фаза 1 – Кандидатстване: От 1 октомври до 30 октомври 2024, екипи от по един или двама души на възраст 18 – 30 години могат да подадат своите идеи чрез онлайн платформата на Red Bull Basement. Нововъведение за 2024 е използването на изкуствен интелект, който ще помогне на участниците да създадат и развият своя бизнес план. Българският национален финалист ще пътува до Токио, Япония за участие в световния финал.

⦁ Фаза 2 – Развитие: От 18 ноември до 1 декември 2024, националните победители ще получат достъп до менторство и ресурси, за да усъвършенстват своите проекти. Чрез технологичната подкрепа на изкуствения интелект, те ще доразвият бизнес плановете си и ще се подготвят за стартиране на стартъпи.

⦁ Фаза 3 – Световен финал: Между 2 и 5 декември 2024 в Токио ще се проведе глобалният финал, където финалистите от над 40 държави ще участват в уъркшопи, мрежови срещи с предприемачи и визионери. Големият победител ще спечели уникално MBA изживяване – триседмичен практически курс в силиконовата долина в Лос Анджелис, сърцето на технологичния свят, с менторство от водещи фигури в индустрията.
„Ако някога сте искали да оставите своя отпечатък върху света, но не сте знаели точно как, бих ви окуражила на 100% да кандидатствате за Red Bull Basement. Това е перфектната среда, в която можете да изградите нещо, което никога не е съществувало преди и нещо отвъд най-смелите ви мечти“, споделя Бринли Кид, победител от Red Bull Basement 2021.

 


.

                            Източник: Red Bull Basement

 

За Red Bull Basement


Red Bull Basement 2024 предоставя платформа за млади иноватори, която ги вдъхновява и подкрепя в реализирането на техните идеи. Не пропускайте възможността да бъдете част от това глобално движение и да превърнете своята идея в реалност.
За повече информация и регистрация, посетете сайта на Red Bull Basement. Кандидатурите са отворени до 30 октомври 2024.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2162 |07.10.2024 Импийчмънт под напрежение: Грузия се готви за нова политическа битка . 0| 3405 |07.10.2024 България вече може да се похвали със свой собствен арт панаир - Sofia Art Fair! . 0| 2161 |07.10.2024 Южна Корея разследва Telegram за сексуални престъпления и дълбока фалшива порнография . 18| 6472 |07.10.2024 BG Elves с нови документи: Конспирация и уговорки в Турски поток, руснята пише кореспонденцията на българите до Аркад

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads