Реклама / Ads
18| 10557 |09.06.2020 НОВИНИ

Румен Петков: Борисов не дава Севда ТВ на прокурор. Правят ни на маймуни

.
Румен Петков
Фактът, че Борисов не предприема кадрови мерки, не уволнява, не дава Севда ТВ на прокурор, буди въпрос - дали пък само част от парите не са отивали за връщане на кредита, а другите да са отивали по друго направление.
 

Това заяви пред медиите  председателят на ПП АБВ Румен Петков в отговор на журналистически въпрос по сигнала на Васил Божков към прокуратурата.

„Божков се е обърнал към прокуратурата и група политически партии. Ние не сме сред адресатите. Тези, към които господин Божков е преценил да се обърне, те най-вероятно ще заявят и позиция“. В контекста Петков коментира набиращият скорост скандал с медийния съветник на премиера Севдалина Арнаудова.

 

„Има нещо, което очевидно в ГЕРБ е неотменимо. Там има една политика, която е водено от деня на създаването на партията – много имоти за един човек. Произходът на средствата, ако не е от тъщата, да е от родителите. Борисов придоби имотите си от родителите. Цветанов шестте апартамента ги придоби от тъщата, Севдалина Арнаудова – от родителите си. Ако българското общество не разбира, че ни правят на маймуни, това е чудовищен цинизъм.

 

Фактът, че Борисов не предприема кадрови мерки, не уволнява, не дава Севда ТВ на прокурор, буди въпрос - дали пък само част от парите не са отивали за връщане на кредита, а другите да са отивали по друго направление. На този въпрос трябва да има отговор, но ако искаме да имаме усещането, че сме държава, в която правосъдието наистина е за всички, Бойко Борисов, Владислав Горанов и Менда Стоянова трябва да бъдат незабавно отстранени от длъжност, за да може да бъде проведено разследване, върху което да считаме, че няма да се влияе. Ако главният прокурор не отстрани Борисов от длъжност, ще остане впечатлението, че резултатът е известен“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 7023 |09.06.2020 Цветанов: Борисов работи на принципа „Успехът е мой, провалът е общ“ . 10| 9122 |09.06.2020 Хр. Иванов: Борисов се бори за оцеляване, разчита на милостта на Сараите . 23| 5570 |09.06.2020 Нинова иска народен вот на недоверие срещу ”Борисов 3”. Стартира подписка . 12| 11835 |08.06.2020 Иван Бакалов: При Борисов вече се губи връзката между устата и главния мозък

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads