Реклама / Ads
24| 5149 |08.05.2011 НОВИНИ

РЗС: ГЕРБ е в основата на преразпределението на наркопазара

.
РЗС разполага с достоверна информация, че Бойко Борисов лично е разпоредил питането на РЗС за наркотиците да бъде отклонено на всяка цена.
 

Това се казва в специално съобщение на РЗС, изпратено до медиите. Ето неговото съдържание:

Повод за питането станаха съмненията на анализатори, публикувани в редица медии, че ГЕРБ е в основата на преразпределението на наркопазара по схемата: медиите на Пеевски атакуват определени големи разпространители на дрога, Цветан Цветанов ги арестува, а Котараците завземат освободените наркоканали.

РЗС даде възможност на Борисов да опровергае твърденията, че той покровителства и е пряк участник в основните престъпни схеми, но той се скри. За нас това е ясен знак за гузната съвест на управляващите и потвърждава изводите ни, че разпространението на дрога се покровителства и организира директно от върха на държавното управление.

Страхът на Борисов, че съвсем скоро ще стане ясно кое е истинското му лице на практика премахна основната функция на Парламента за контрол над изпълнителната власт. Този ярък антидемократичен акт не просто противоречи на българската Конституция и европейските практики, но и превръща България в държава с еднолична власт.

Отказът на Борисов да отговори всъщност дава отговор на много въпроси, свързани с миналото му на репресивен деятел в СИК и специален агент в българския ъндърграунд.

РЗС има основателни съмнения, че докато Яне Янев бе миналата седмица на посещение в Германия е незаконно подслушван, тъй като на една от най-важните му срещи в Бундестага на Германия е станало въпрос за факти, доказващи съпричастност на ключови фигури от ГЕРБ, свързани с изграждането на т.нар. балканска наркоос и новите бази за наркопроизводство и трафик през България.

Наближава времето когато РЗС ще започне да пита в т.ч. и чрез европейски медии, а в последствие и да отговаря на директни въпроси, свързани с криминалното минало и рекетьорското настояще на Бойко Борисов, се казва в съобщението на партията.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 5116 |07.05.2011 Цв. Цветанов: ГЕРБ постига най-добър резултат самостоятелно . 8| 5164 |06.05.2011 ГЕРБ обявява кандидат - президента си през юни . 8| 6113 |06.05.2011 ГЕРБ се разделя с 20 депутати? . 25| 5010 |05.05.2011 ГЕРБ пропуснали да информират Първанов за датата на изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads