Реклама / Ads
21| 10494 |08.07.2012 НОВИНИ

Съпругата на Мирослав Йончев: Мъжът ми не продава проститутки!

.
Водят Мирослав Йончев съда Източник: бТВ
Съпругът ми е чист и не е замесен в сводничество. Това заяви Симона Йончева, съпруга на арестувания за бизнес с елитни проститутки Мирослав. След такова обвинение, ако бях на негово място, щях да се отрека от България и да избягам някъде далеч, категорична бе тя в предаването “Тази неделя” на Лора Крумова.
 
Симона била шокирана от полицейската акция по задържането на половинката й, която се разиграла пред очите на детето им и баба му.


“Задържаха съпруга ми пред мен, детето и старата му баба. Преди 3 месеца жената загуби мъжа си, още страда, сега и това...”, кахъри се Симона.

Двамата с Мирослав били заедно от 10 години и по думите й през цялото време тя е била плътно до него и знаела с какво точно се занимава. Проститутките не били въобще в бизнеса му.

“Заедно сме от 10 години, през това време съм била плътно до него. От 15 години той се готви усилено и винаги е бил с мисълта да направи нещо за България. Той има престижни награди като модел и спортист. Аз знам, че той не се е занимавал с това, знам какво е искал, какви лишения е търпял, как е печелил наградите си. Няма как да участва в това смешно обвинение, това обвинение наистина е смешно".

За въпроса дали познава един от основните свидетели по делото Ралица Тодорова, тя отговори, че я е виждала като жури на конкурси, организирани от “MY Agency”, но нищо повече.

Симона няколко пъти повтори, че мъжът й никога не се е занимавал с незаконна дейност.
 

Антон Петров – Хамстера и Мистър България 2003 Мирослав Йончев остават за постоянно в ареста. Това реши преди три дни Софийски градски съд след няколко часово заседание. Най-тежката мярка "задържане под страна” беше наложена и на третия задържан за сводничество Цветко Цветков.

Антон Петров-Хамстера, "Мистър България 2003" Мирослав Йончев и Цветко Цветков бяха арестувани преди седмица по обвинение,  че са организирали престъпна група за трафик на хора и за склоняване към проституция. Според разследващите, модната агенция на Йончев е използвана като параван за трафика на жени.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 8556 |06.07.2012 Самоубийството в Перник свързано със смъртта на Мирослава? . 30| 7203 |21.06.2012 Мирослав Найденов: Гората е важна, но не е всичко . 26| 7412 |10.06.2012 Елеонора: Крият нещо от нас за смъртта на Мирослава . 18| 8767 |30.05.2012 Прикриват убийството на Мирослава от Перник?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads