Реклама / Ads
2| 7147 |27.05.2010 НОВИНИ

Съветник си глътна езика в бой между гардове на Коко Динев и Цирката

.
Иван Костов Източник: в-к Струма
Общинарят Иван Костов бил спасен в мелето за щерката на Гъзи.
 

Охранителите на експрезидента на ФК "Вихрен" и настоящ собственик на "Локомотив" /Пловдив/ Константин Динев и гардовете на Валентин Костадинов-Цирката, собственик на дискотека "Даун Таун", се сблъскаха в Сандански, съобщиха в редакцията на "Струма" читатели, пише в днешния си брой вестникът. Конфликтът между двете групировки избухнал вътре в дискотеката на Цирката, а след това разгневените орханители продължили схватката на паркинга пред сградата на поликлиниката.

При боя в "Даун Таун" пострадал сериозно синът на бизнесмена от Петрич Христо Костов - Иван. Той бил на косъм от смъртта, след като си глътнал езика. Бързата и навременна реакция на приятеля му Васил, който е негов кум, го спасила от фатален край. Васил успял да извадил езика му и го отървал от нелепа смърт, която е щяла да настъпи след минути поради задушаване.

В мелето пред сградата на поликлиниката сериозно е пострадал Калоян, гард на Коко Динев. Няколко удара отнесъл и съсобственикът на "Даун Таун" Валентин Костадинов. В боя е участвал и братът на фолкдивата Райна - Огнян Терзиев, който е с охлузвания и наранявания.

Причината за сбиването между гардовете била красивата Ади, дъщеря на хотелиера Иван Георгиев, известен в Сандански с прякора Гъзи. Ив. Георгиев е собственик на хотел "Едия" в Сандански, разположен под петзвездния парк-хотел "Пирин". Ади била в компанията на Васил и Иван Костов. Към нея се присъединил Калоян, с когото тя имала вземане-даване, за да я поздрави, и обменили няколко реплики от рода: "Как си, как я караш"". В този момент Васил скочил и започнал да крещи и блъска Калоян Стоянов. За броени секунди към мястото на разправията се втурнали и другите от неговата компания и започнали да си разменят юмручни удари. Схватката вътре в дискотеката била кратка, разгневените гардове на Коко били изкарани навън. В коридора бил ударен в гръб Иван Костов и той си глътнал езика. Охранителите на Коко Динев били изведени навън, но на метри от РУ на МВР, пред сградата на поликлиниката, страстите на разгневените младежи отново се възпламенили. На място пристигнали веднага дежурните полицаи от намиращото се на 50 метра от мястото на инцидента управление. Пред погледа на полицаите Цирката бил ударен в главата и паднал.

Вчера стана известно, че за втори път красивата Ади предизвиква дуел
. Преди близо година тя бе в основата на сбиването в дискотека "Син Сити" в Сандански. Тогава пострада отново петричанин.

Разминалият се на косъм при инцидента Иван Костов е съветник от партия "Гергьовден" в местния парламент на Петрич. Той бе избран на касираните частични местни избори през октомври 2008 година. Завършил е колеж по икономика в Англия. Син е на петричкия бизнесмен Христо Костов-Чауша. През 2002 година спецченгета начело с тогавашния главен секретар на МВР Бойко Борисов атакуваха цех за нелегални цигари в петричкото село Ръждак, чийто наемател беше Христо Костов-Чауша, но разследването не доказа негова съпричастност към производството. Бащата Христо Костов е собственик и на заведението "Глобус" в центъра на Петрич. Иван Костов е ерген. (Струма)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 11198 |26.05.2010 Дават на прокурор съветник на Бойко Борисов . 5| 5062 |05.05.2010 Кушлев иска над 1 млн. лв. от ДПС съветник . 4| 5987 |30.04.2010 Прокуратурата нищи съветник на ДПС в Асеновград . 10| 7215 |25.04.2010 Съветник на президента в съдружие с "октоподи"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads