Реклама / Ads
1| 6426 |12.06.2018 НОВИНИ

СБЖ публикува гневни позиции на журналисти за наградата „Национална гордост” на Славка Бозукова

.
Сайтът на Съюза на българските журналисти публикува позициите на възмутени журналисти по повод наградата „Национална гордост”, връчена на главния редактор на в-к „Стандарт” Славка Бозукова. Те са работили в същата медия и са напуснали заради систематично неизплащане на полагаемите им се заплати.
 

Главният редактор Славка Бозукова ми дължи към 7 хил. лв., осъдих я и пак не плаща. Аз не съм единствената, така е с повечето мои напуснали колеги. Пиша ви, защото днес с изумление научих, че Бозукова е наградена с приза „Национална гордост”, раздаван от Евгени Минчев. Това е позор, написа до Фрог нюз преди ден Искра КарпачеваСлед нейните думи сякаш се отвори кутията на Пандора.


Възмутителен коментар написа и журналистът Иван Филчев във Фейсбук: Този вестник продължава да излиза. За съжаление! Отдавна трябваше да го няма и то не само, защото не се е изплатил на онези, които са го правили, а защото отврати от журналистиката хора, които милееха за нея.

 

Известната журналистка Оля ал-Ахмед написа по този повод:  

 

„Дължи ми 11 заплати!!! Когато бях зле и имах нужда от собствените си пари за операция, за да се спася, тя отказа да ми изплати моите собствени, отдавна изработени пари!!! Каза: „Ти имаш много връзки с посланици и кметове, искай от тях пари за моя вестник, а аз ще ти дам нещичко от тях!" Това го казва в момент , в който часовникът към операционната маса тракаше с ускорено темпо... Така и не си получих парите... Лишена от човещина, морал и всякакви хуманни чувства, както и от професионализъм, тази жена е наградена с приз „Национална гордост”! Българийо, Родино моя, накъде вървиш...”

Припомняме, че Славка Бозукова получи отличието от Евгени Минчев на пищна церемония.

 

Славка Бозукова /вдясно/ позира на купона на наградите с Евгени Минчев и други гости. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4632 |26.05.2018 Компаниите от групата ЧЕЗ публикуваха политиките си за поверителност . 1| 4608 |23.05.2018 Полша предаде позициите на ЕС за Иран . 3| 5225 |17.04.2018 КЕВР публикува исканите поскъпвания на тока и парното . 1| 4555 |10.02.2018 Тръмп отказа да публикува меморандума за руската сага

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads