Реклама / Ads
3| 3224 |01.12.2022 НОВИНИ

Сега или никога, защото после ще е късно. Протест от 18:30ч. днес пред НС

.
В своя профил в социалната мрежа Фейсбук политическият анализатор Емил Соколов призовава хората да подкрепят протеста днес от 18:30ч., който е против въвеждането на хартиената бюлетина.
 

Ето пълният текст на политическият анализатор Емил Соколов:

 

ГЕРБ, ДПС и БСП са решили, че днес е денят да върнат хартиената бюлетината. Хартиената бюлетина на пръв поглед е просто спор за начина на гласуване, но всъщност е много повече.


През 2020-та година излязохме, защото ни дойде до гуша да ни се подиграват разни самозабравили се кандидати за власт. Излязохме и не сме спирали да излизаме, защото искахме една по-свободна, по-справедлива и по-добра България. Излязохме, за да вземем бъдещето си в свои ръце и да покажем вратата на тези, които с години го ограбваха. Излязохме и защитихме мечтите и надеждите си за една промена България.
Борихме се за всеки сантиментър от страната си, но не се дадохме. Контрапротести, платени медии, заплахи, нищо не ни спря. Сега обаче старите тарикати са решили, че ни е писнало и сме изморени и няма да можем да дадем отпор на това, което са планирали. Решили са да отмъщават, че си позволихме не просто да им се опълчим, но за цели две години ги свалихме от златния трон, на който седяха с десетилетия.


Днес ни наказват за дързостта и правят така, че никога повече да не можем да ги поставим на мястото им. Хартиената бюлетина е другото име на лъжата и подмяната, в която ни държаха в продължение на години. Връщайки хартиената бюлетина, ГЕРБ, ДПС и БСП връщат купения и контролиран вот, чувалите, пълни с бюлетини, които магически изчезват и се появяват през нощта. Хартиената бюлетина е начинът отново да откраднат бъдещето ни и да го заменят с това, което е добре за тях, а не за нас.


Ако не сте съгласни едни и същи до болка познати лица да ви се смеят в лицето и да плюят на надеждите и мечтите ви, начинът е само един. Днес в 18:30 пред Народното събрание, където ще можем да се видим с крадците на бъдеще лице в лице и да им кажем какво мислим за това, което са намислили.


Сега или никога, защото после ще е късно.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3127 |01.12.2022 Още две писма-бомби. Сега са адресирани до кабинета на Санчес и МО на Испания . 17| 4796 |26.11.2022 Разбирам ви, каза Путин и отрони сълза. Но нали той уби досега 220 000? . 2| 3546 |25.11.2022 Защо чак сега?! МВР започва подготовка на полицаи за принудително спиране на автомобили с мигранти . 1| 2963 |22.11.2022 Иво Христов: Сегашната Конституция е изчерпана, реформирането ѝ е неизбежно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads