Реклама / Ads
17| 27492 |09.04.2020 МИСТЕРИИ

Сензационно: Ванга предсказала каква ще е България след коронавируса

.
Руски вариант на Ванга и вируса...
Нешке, ке ни гази короната! Така казала Баба Ванга на легендата на художествената гимнастика Нешка Робева. Някога. Нешка си спомни предсказанието преди десетина дни. Мнозина се усъмниха, но Нешка Робева не е единствената, която си спомня за още и още думи и предсказания на пророчицата от Рупите.
 

В руски медии се появиха информации как Ванга предсказала COVID-19, какво щяла да стане с Русия след кризата, как Путин щял да стане всепризнат световен спасител и пр. Дори за Китай казала, че ще мине през голяма криза и после ще стане икономически колос…

Украинското издание rbc.ua отива по-далеч и информира, че Ванга предсказала дори ваксината срещу коронавируса. Друга медия - eaomedia.ru, е още по-конкретна: Ванга казала, че лекарство срещу епидемията ще бъде открито на 12-я месец.

 

И още много от този род.

 

Заехме се и ние да търсим източници, знаещи какво е казала Ванга. Открихме двама. Те твърдят, че българската пророчица, освен коронавируса, предсказала какво ще стане в България, след като свърши извънредното положение.

 

Българите ќе преживеат! Главите им са дебели и празни, па ќе поверват дека са дали най-малко болни и умрели.

 

Сиреч, така ще ни рекат, а ние ще повярваме.

 

Предсказала още, че ще има скандал с една банка, но не казала коя. Вчера се разбра – ББР е банката.

Казала още, че няколко човека край Главнио, ще добият голямо имане покрай чумата. Това обаче няма как да е вярно, защото първо намира имане той, чак тогава тия край него. Член 1 от неписаната, но действаща конституция.  

 

А какъв ще е отчетът на властта – знаем всички. Но когато и Ванга го е казала – това е като печат и гаранция. Нещо като декларация за пред полицаите на магистралата.

 

Извън „цитатите“ от Ванга – всичко друго е вярно. А на бас, че отчетът на правителството ще е като доклад пред конгрес на ГЕРБ или 13-я конгрес на байтошовата БКП: Грандиозни успехи, най-малко заболели и най-малко жертви. Всичко извън този отчет ще е грозна пропаганда на нездрави елементи. Или руска хибридна атака. Или и двете.

 

Ще се гласува и закон за отмяна на закона за извънредното положение в три точки:

 

Първа: Остават в сила ограниченията за гражданите, защото са доказали своята ефективност.

Втора: Спира се тоталното подслушване и следене. Ще се подслушват и следят само хора, посочени от главния прокурор, МВР, ДАНС, КПКОНПИ, НАП, НСО, Митниците, финансовото министерство, военното и външното разузнаване, профсъюзите, работодателските организации, НЕК, Тотото, социалното министерство, кварталния, руското и американското посолства.

Трета: Връща се свободата на словото. На медиите и журналистите, които не са оцелели – лека им пръст.

 

На останалите българи – прав им път. В смисъл да напълнят хотелите и ресторантите, та и Ангелкова да направи готин отчет, женицата.

 

Централният духов оркестър, под диригентството на едрото вице, ще изнесе концерт в чест на медиците, участвали на първа линия в борбата с короната и нейният вирус. Концертът ще започне и ще завърши с „Вий жертва паднахте в неравна борба“, а по средата ще прозвучи „Юнаци, лека нощ“.

 

Отворете прозорците и не излизайте от къщи. Не го е казала Ванга - каза го щабът.   

 

Фрог нюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6677 |08.08.2018 Страшни пророчества на Ванга - Апокалипсис през 2018 г. . 0| 10165 |20.07.2016 Ванга, Дънов и Севрюкова: Задава се война . 6| 6866 |09.05.2016 Ванга за Рупите: Тука ке е българският Йерусалим . 20| 8358 |03.02.2016 БОМБА! Ванга отровена, умряла не от рака, а от глад и жажда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads