Реклама / Ads
1| 5367 |16.09.2023 НОВИНИ

Ед Шийрън на обиколка из българските села? Възможно е

.
Източник: Крис Захариев, Instagram
Напълно възможно е световно известният музикант Ед Шийрън да дойде в България, за да снима видеоклипове към нова музика рамо до рамо с български изпълнители.
 

Причината - след като звездата, започнала музикалната си кариера от улицата и стигнал до препълнени концертни зали по цял свят, обяви, че ще стартира свой лейбъл Autumn Variations, музикантът публикува клип в Instagram профила си, в който призова режисьори и видеографи от цял свят да се свържат с него, за да заснемат клиповете към новата му музика. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Реакциите под видеоклиповете са хиляди. Най-много обаче изглежда събра един български творец - Крис Захариев, който отнесе наградата на БГ радио за най-добър видеоклип към песента “7 дни” на Молец.


.

“Хей, Ед! Обзалагам се, че никога не си бил в България. Ще се радвам да те разведа и да заснемем нещо заедно. Имаме красива есен и планини, красиви села и приветливи баби, които готвят вкусна храна. Има място за теб на тяхната маса и те очакват”, написа под публикацията на Ед Шийрън Крис Захариев.

 

Днес изтича и крайният срок, в който под публикацията на Шийрън потребители и изпълнители от цял свят могат да дават идеи за творци. 

 

“От 30 хил. коментара от цял свят избутахте моя най-отгоре. Днес е крайният срок за този конкурс и дори и нищо да не стане, тази подкрепа, това обединение ми беше достатъчно. Наистина, наистина благодаря”, написа в профила си Крис Захариев. 

 

Крис Захариев започва кариерата си с видеа в YouTube, където придобива огромна популярност. В момента стои зад няколко проекто - Студио “Разказ”, брандът за дрехи “Храбър”, както и лейбълът “Друго” заедно с набралото огромна популярност дуо Молец.

 

ФрогНюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4792 |12.09.2023 Тихомир Безлов: В българските служби попадат хора, които не си вършат работата от страх . 14| 5367 |07.09.2023 Татяна Кристи: Убедена съм, че българските служби на Радев ме цензурират във Facebook . 0| 3837 |29.08.2023 Полска победа беляза втория етап в Международната колоездачната обиколка на България . 0| 3931 |28.08.2023 121 колоездачи стартираха в 70-ата колоездачна обиколка на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads