Реклама / Ads
8| 5220 |09.11.2017 НОВИНИ

Симов: Иво Христов е модерен будител, Атанасова: Не заслужава да му се помни името

.
Иво Христов
Депутатите от БСП Александър Симов и от ГЕРБ Десислава Атанасова спориха за думите на Иво Христов по НТВ, че 80 процента от българите са дебили.
 

Думите на Ива Христов бяха неуместни. Трябва да се спазват правила на приличие. Той е искрен в своето извинение. Това не са думи на арогантен, а на огорчен човек. Това каза Александър Симов.

 

Той поставя диагнозите по краен начин като огорчен човек. Той го казва с болка, че България е доведена до това състояние. Положението в голяма част от страната е трагично. Не виждам причина той да се оттегли от парламента. Той сбърка, но не виждам, да е заплашил медии, да е назначил кумиците си във фирми. Не стоя зад думите му, защото не са верни и не са подходящи.

 

Г-жо  Атанасова, обърна се той към Десислава Атанасова,  щях да мигам с очи пред вас, ако бях срещнал преди седмица вашето възмущение  от надписа, която се появи върху паметника върху Съветската армия. Вие, когато толкова се радвате за спасяването на евреите,  къде остана възмущението ви от паметника. Не видях ГЕРБ да са излезли  с  позиция по тази тема. И да ми покажете, че сте последователни по тази тема. Няколко вестника преиначиха тотално думите на Захарова, за да го вместят в своята идеологическа  линия. Няма да приема български медии да преиначават по жесток начин темата. Кой си позволява постоянно да осквернява паметника? Не приемам вашата позиция. Сега просто трупате партийни облаги. Тук има по-голям проблем.  Дайте да сме честни.  БСП  е участвала  в спасяването на българските евреи. Иво Христов е един от модерните будител. Тук имаме изтървана реплика в разгорещен разговор.

 

Десислава Атанасова: Поредният чутовен скандал поради няколко причини . За пореден път представител от БСП  опита да промени историята. Той каза, че вие медиите, сте влезли в хибридна война. БСП  мълчаха няколко дни до вчерашната им елементарна декларация. Извинението  чухте ли го добре? Той се извинява на дебилите . Това е цинизъм. За пореден път. Един техен представител нарече протестиращите лумпени. Искаме оставката на Иво Христов.

 

БСП  твърди, че ще са алтернатива. На какво ще са алтернатива. Христо Христов, сбърка името Атанасова,  даже не заслужава да му се помни името.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 10583 |08.11.2017 Люба Кулезич за „Дебили гейт” и защо оставката на Иво Христов е задължителна . 5| 4694 |08.11.2017 Марешки: Г-н Христов трябва да последва съдбата на Антон Тодоров за ”дебили” . 4| 4944 |08.11.2017 Таско Ерменков: Оставка за проф. Иво Христов, само ако Борисов си я подаде . 16| 5440 |08.11.2017 Иво Христов се извини на ”дебилите”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads