Реклама / Ads
0| 4386 |22.07.2022 НОВИНИ

Слави Трифонов: Ние нямаме място в тези лицемерни преговори. Отиваме на избори

.
Слави Трифонов
Ние вече нямаме никакво място в тези безсмислени и лицемерни преговори. Защото току-що Христо Иванов ги прекрати. Ние отиваме на избори. Това заяви лидерът на ИТН Слави Трифонов след като станаха ясни разговорите от изтекъл запис в парламентарната група на ”Демократична България” по съставяне на правителство и отношенията между партиите в коалицията.
 

Въобще не се страхуваме от избори. Защото там решават хората, а не социолозите, коментира той.

 

Днес Христо Иванов и парламентарната му група за първи път говориха това, което наистина мислят. Говориха в ефир в интернет с включени микрофони и камери. Като свикнеш с микрофоните и камерите, забравяш, че те съществуват. За първи път видяхме истинското лице на манипулацията, лъжата, започна изявлението си Трифонов.

 

А говореха, защото не знаеха, че са наживо. Еми, какво да се прави. Като си постоянно пред микрофони и камери, забравяш по някое време, че те излъчват. И лицемерието им лъсна пред всички. За първи път в съвременната история на България видяхме истинското лице на задкулисието, лъжата, манипулацията и политическата еквилибристика. Без да знае, че е на живо в ефир, Христо Иванов каза по повод на това, че е в преговори с ИТН, че "това означава, че те вече не могат да кажат, че ИТН са 100-процентова мафия, а ние сме 100 процента бели, т.е. нещата почнаха да се размиват".

 

Т.е. в прав текст Христо Иванов казва, че ДБ и ПП ни наричат мафия, не защото е вярно, а защото те така изглеждат 100-процентово бели. Т.е. на наш фон те са бели. Т.е. Иванов признава, че лъже, че ИТН е мафия. Той сега признава, че нагло лъже и че това, че ние не сме мафия е проблем. Това е отвратително, просто отвратително, коментира Трифонов.

 

 

Христо Иванов и ПП страдат, че ИТН е приемлива част от управляващата коалиция и имат наглостта да искат друг да е председател на ПГ на ИТН и поставят условия ИТН да няма министри. Че защо тогава има преговори тогава. За какво симулират разговори!? За да сме им виновни за всичко и да управлява мафията. Отвратително, посочи той.

Освен това приговарящите лъжат, че не се обсъжда персонален състав на кабинета. Значи всички чакат да се каже кой ще е премиер, кои ще са министрите. Христо Иванов обаче пита Крили Петков какъв министерски пост трябва да заеме. Еми никакъв, бе Христо, никакъв министерски пост не трябва да заема Кирил Петков, посочи Трифонов.


Нали най-важни са политиките, програмата. Ето ви лицемерието, посочи той.

 

Хора, всичко е лъжа и измама. ПП и ДБ искат просто да са 100-процентово бели, а ние от ИТН да сме мафия, за да може управляващите да се извиняват за некадърността си с нас. Тогава какъв е смисъла от тези преговори за кабинет!? Никакъв, коментира още Трифонов по 7/8 тв.

 

Аз изтривалка ли съм на едни аматьори. Лъжете безсрамно, нагло и отвратително! Вместо да създавате, вие рушите, обърна се Трифонов към ДБ и ПП.

 

Сега е ужасен проблем, че ние не сме мафия, а те са 100-процентово бели, заяви още лидерът на ИТН.

 

Всичко е красиви думи и нищо повече, посочи той.

 

Очаквайте подробности

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2822 |21.07.2022 Иван Таков: Общественият транспорт има социална функция, нямаме право да наказваме гражданите с нежелана и по-скъпа услуга . 0| 3530 |21.07.2022 Отцепниците от ИТН към БСП: Бъдете внимателни с партията на Слави Трифонов . 0| 3347 |20.07.2022 Татяна Дончева: ПП искат като Слави Трифонов всички да са ”за” техните предложения . 0| 25565 |14.07.2022 Петков-Василев вече не са партия-чадър, късият фитил на Слави, Борисов с евроатлантическо намигване, ”Възраждане” буксува

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads