Реклама / Ads
111| 10097 |12.06.2016 НОВИНИ

Слави Трифонов: Да се спира референдум е долно и неуважително

.
Слави Трифонов
„Да се спират референдумите е долно и неуважително към българските граждани. Референдумите трябва да станат част от нашия живот, както в Швейцария. Референдуми трябва да има по всякакви въпроси“. Това каза Слави Трифонов, визирайки това, че президентът Плевнелиев е дал въпроси от референдума на Конституционния съд.
 
„Няма за какво да се извинявам на президента, какво се е случило толкова, не се е случило нищо незаконно, нито неморално“. Това заяви  още Трифонов в предаването „120 минути“ по бТВ относно скъсаната снимка на президента Росен Плевнелиев от сценариста на „Шоуто на Слави“ Филип Станев. „Не харесах това, което направи Филип, но това е негово право“, каза Трифонов. Той отрече да е знаел, че сценаристът му ще скъса снимката на президента в ефир. Плевнелиев е провокирал Филип Станев, като е дал на Конституционния съд трите въпроса от референдума на Слави Трифонов.

Трифонов припомни, че преди 3 години е била горена снимката на бившия премиер Пламен Орешарски пред парламента и тогава не е имало никаква реакция. Водещият Светослав Иванов припомни на Трифонов, че Николай Бареков е късал вестници в ефир и сега той прави нещо подобно. Слави го попита в отговор: „Приличам ли ти на Бареков?“.

„Най-отгоре в приоритетната ми стълбица стои законноста на страната и моралът“, каза той и обясни, че според законовите разпоредби в България това, което е направил Филип Станев не е наказуемо, а е по-скоро неморално и емоционално.

Трифонов категорично заяви, че до момента никъде не е заявявал, че ще влиза в политиката и ще прави партия.Той отрече информацията, че ще се кандидатира за президент.

В отговор на зрителски въпроси Слави Трифонов каза, че може и да се ожени и че не може да живее в чужбина, а само в България. По думите му ноговото семейство са колегите от шоуто и родината.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 5645 |11.06.2016 Орешарски: България влиза в дългова спирала . 0| 4583 |10.06.2016 Вижте къде ЧЕЗ ще спира тока за профилактика . 12| 4736 |07.06.2016 КС рзглежда три въпроса от референдума на Слави . 8| 4358 |07.06.2016 БНР спира да излъчва бюлетина за нивото на река Дунав

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads