Реклама / Ads
64| 6461 |02.06.2011 НОВИНИ

Софиянски пак иска да е кмет, Прошков и ДСБ не дават

.
Ст. Софиянски
Ако има втори тур, ще бъда аз, отсече Софиянски. Не мразя Костов, обичам София, съобщи той. Моделът трябва да се промени, поиска Прошков.
 

Приех да участвам в изборите за кмет, за да не допусна разпиляването на демократични гласове наесен, обяви Прошко Прошков, районен кмет на Лозенец и кандидат във вътрешнопартийния избор на Синята коалиция. Десницата направи най-доброто - да решат кой да участва в битката, но непоканените не участват, каза той по повод кандидатурата на Софиянски.  Прошков щял да се бори срещу статуквото и за всеки човек поотделно. Прошков познавал работата на Софиянски по преписките; процесът почнал при Софиянски, продължил при Борисов и вече трябвало смяна.

Не мога да кажа, че мразя Костов, той не ми е проблемът, ще говоря професионално, обяви по БТВ Ст. Софиянски, по неговите думи - кандидат на "старите муцуни" за кмет на София. Той обичал града си и не смятал, че е грозен, но сега София била в друг етап, различен от този, в който Софиянски кметувал. Тогава имало сериозен етап на възстановяване. Сега много трябвало да се промени, като се почне от законодателството и се промени районирането на града.

Управлението на София не ефективно, не е останала една носна кърпа за общински инвестиции, контрира Прошков.


Прошко Прошков

Колега, има ли София градоустройствен план, вдигна тембър Софиянски. Прошков призна, че е така, но обликът на София бил показателен. Управлението било като за среден град.

По мое време не е имало криза с детските градини, каза Софиянски. Ако отворите демографската ни прогноза, тя е изключително точна. не сме затворили десетки детски градини, защо е станало след мен, не мога да кажа, съобщи той.

Опитвате се да залъгвате хората, репликира Прошков.

Ако има втори тур, ще бъда аз
, отсече Софиянски. Помогнете на този човек да не говори толкова много, каза той по адрес на Прошков, който се опитваше да се вмъкне в разговора няколкократно.

Золуми станаха с общинската собственост, имаше прословути замени, но сега имаме по-добри закони, констатира Прошков.

Градският транспорт трябва да се промени, откакто аз съм купувал рейсове, друг не го е правил; озеленяването не е на равнище, изреди Софиянски и обяви, че опонент на тези избори му е ГЕРБ. Притеснявам се от компромати, може да има пропуски. Замяната като принцип е правилна, като логика може да има някакви грешки. Работете, бе, стига сте ровили, той и Бойко ровеше, призова накрая той.

Не желаем да участваме в избори с такива хора, вметна Прошков.

Това е страх, предложението на моята кандидатура е изпратено в Синята коалиция
, обясни Софиянски. Аз мога да кажа спокойно - живея на същото място, където ме посрещна 10-ти ноември, работя и правя проекти за алтернативни източници, каза той.

Аз съм сред хората постоянно, каза Прошков за себе си.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4833 |01.06.2011 Тарашат дома на бивш кмет, уличен в престъпления по служба . 0| 4932 |20.05.2011 Съдът глоби Стефан Софиянски с 200 лв . 9| 4873 |19.05.2011 Ст. Софиянски: Подкрепям Румен Христов . 20| 5729 |30.03.2011 Софиянски подава ръка на всички десни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads