Реклама / Ads

0| 2385 |28.03.2022 НОВИНИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от НПЗ „Искър“ и ж.к. „Христо Смирненски“

.
На 29 март 2022 г. (вторник) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в НПЗ „Искър“ се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 04:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на: ул. „Кап. Симеон Петров“, ул. „Подполк. Васил Златарев“, бул. „Христофор Колумб“, ул. „Подпоручик Йордан Тодоров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Кап. Симеон Петров“ на кръстовището с ул. „Пор. Христо Топракчиев“.

 

На 29 март 2022 г. (вторник) във връзка с монтаж на водомер на ул. „Иван Димитров- Куклата“, ж.к. „Христо Смирненски“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Иван Димитров-Куклата“ от бул. „Шипченски проход“ до ул. „Спътник“, блок 13 и Агенция за ядрено регулиране, Централен институт за програмни продукти и системи, ТД на НАП офис Изток.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Иван Димитров-Куклата“ на автобусната спирка.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. 0| 2478 |27.03.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от с. Лозен . 0| 2441 |25.03.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Сердика“ . 0| 2368 |23.03.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Подуяне“ . 0| 2513 |22.03.2022 В деня на водата „Софийска вода“ направи дигитална разходка из невидимия воден свят на града
Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads
БЛОГОВЕ