Реклама / Ads
0| 2269 |08.09.2022 НОВИНИ

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Славия“ и ж.к. „Гео Милев“

.
На 9 септември 2022 г. (петък) във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по бул. „Цар Борис III“, ж.к. „Славия“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Хайдушка поляна“ от ул. 691 до ул. „Житница“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ж.к. „Славия“ – паркинга пред магазин БИЛЛА.

 

На 9 септември 2022 г. (петък) във връзка с монтаж на спирателни кранове по ул. „Александър Жендов“ и ул. „Алфред Нобел“, ж.к. „Гео Милев“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 

ул. „Александър Жендов“ от бул. „Шипченски проход“ и локално на бул. „Цариградско шосе“

ул. „Алфред Нобел“ от ул. „Александър Жендов “ до бул. „Шипченски проход“ и зала „Универсиада“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Александър Жендов“ на кръстовището с ул. „Алфред Нобел“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2268 |07.09.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Гео Милев“ . 0| 2285 |05.09.2022 „На Х 2 вОди“ – започва подкастът на „Софийска вода“ . 0| 2267 |05.09.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Изток“ и кв. „Център“ . 0| 2309 |31.08.2022 „Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част от ж.к. „Дружба“ 1

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads