Реклама / Ads
0| 3848 |20.12.2017 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 21 декември 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Давян Груев“, Център се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

ул. „Дамян Груев“ от ул. „Димитър Трайкович“ до бул. „Христо Ботев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дамян Груев“ ъгъла с ул. „Димитър Трайкович“ .


На 21 декември 2017 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Станимир Станимиров“ кв. „Малинова долина - изток“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Климент Охридски“ от ул. „Константин Муравиев“ до ул. „Георги Кьосеиванов“

бул. „Климент Охридски“ от № 67 до № 105

ул.“ Константин Муравиев“, ул.5, ул. „Станимир Станимиров“, ул. „Евгений Силянов“,

ул. „Георги Кьосеиванов“, ул. „инж. Стоимен Сарафов“ № 27 и 29.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Станимир Станимиров“ ъгъла с ул. „Константин Муравиев“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

На 21 декември 2017 г. (четвъртък), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Рила“ кв. „Курило“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Пирин“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Рила“ ъгъла с ул. „Александър Стамболийски“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 21 декември 2017 г. (четвъртък), във връзка с ремонт на уличен водопровод на ул. „Явор“, с. Мрамор се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Иван Вазов“, ул. „Момина сълза“, ул. „Мичур“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Захари Стоянов“ ъгъла с ул. „Явор“ .

На 21 декември 2017 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Блазна“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Караджин“ от ул. „Връх Острокап“ до ул. „Половраг“

ул. „Ибровица“ от ул. „Караджин“ до ул. „Блазна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Караджин“ ъгъла с ул. „Ибровица“ .


На 21 декември 2017 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Люлин“, кв. „Филиповци“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Витоша“, ул. „Погледец“

ул. „Люлин“ от ул. „Детелина“ до ул. „Суходолски път“

ул. „Суходолски път“ от ул. „Люлин“ до края на улицата.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Люлин“ ъгъла с ул. „Витоша“ .

 

На 21 декември 2017 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Клокотница“, кв. „Банишора“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Княз Борис I“ от ул. „Козлодуй“ до ул. „Струга“

ул. „Клокотница“ от ул. „Цар Самуил“ до бул. „Княгиня Мария Луиза.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Клокотница“ ъгъла с ул. „Цар Самуил“ .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3674 |18.12.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3534 |14.12.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3790 |13.12.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4012 |11.12.2017 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads