Четвъртък, 17 Януари 2019, 08:06
Frognews
0| 3563 |18.02.2018

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 19 февруари 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. „Константин Муравиев“ , кв. „Малинова долина – Изток“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Константин Муравиев“, ул. „Станимир Станимиров“, ул. „Инж. Стоимен Сарафов“ №27 и 29.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Станимир Станимиров“ ъгъла с ул. „Константин Муравиев “.

На 19 февруари 2018 г. (понеделник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Петко Д. Петков, кв. „Кубратово“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Христо Ботев“, ул. „Железопътна“, ул. „Петко Д. Петков“, махала „През линията“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Железопътна“ ъгъла с ул. „Христо Ботев“.

На 19 февруари 2018 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Александър Стамболийски, жк. „Илинден“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Александър Стамболийски“, ул. „Индже войвода“, ул. „Татарли“, бул. „Тодор Александров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Индже войвода“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания. Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3431 |15.02.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 2896 |14.02.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3304 |12.02.2018 . „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата 0| 3409 |11.02.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads

БЛОГОВЕ

Ние използваме "бисквитки", за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Разбрах